Keystone logo
Babson College Master of Science in Finance
Babson College

Master of Science in Finance

Wellesley, Verenigde Staten

9 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 1.820 / per credit

Op de campus

Invoering

Master the Financial Side of Business

De voltijdse Masters Degree in Finance (AZG) bij Babson biedt diepgaande financiële en kwantitatieve kennis. Combineer dat met geavanceerde probleemoplossing, praktische toepassing, ethisch oordeel en professionele ontwikkelings- en communicatievaardigheden voor een goed afgeronde graad. Uw cohort van het Master of Science in Finance-programma komt uit alle bachelor- en masterachtergronden. Breid tijdens je keuzevakken je netwerk uit door lessen te volgen bij meer ervaren MBA- en masterstudenten. Ontwikkel sterke relaties met docenten en adviseurs, die hier zijn om u te ondersteunen met geïndividualiseerde mentoring.

Fast Facts

  • STEM-aangewezen. Internationale studenten met een F-1-visum komen mogelijk in aanmerking voor een verlenging van 24 maanden van de OPT na voltooiing om in de VS te werken
  • Fast Track: Verdien 30 credits in 9 maanden (optie van 2 semesters) of 16 maanden (optie van 3 semesters).
  • Aanpasbaar: de helft van de studiepunten van Artsen Zonder Grenzen bestaat uit keuzevakken, waardoor u uw leerproces kunt afstemmen op uw specifieke loopbaaninteresses.
  • Stapelbaar: pas uw Master of Finance-credits toe op een toekomstig Babson-diploma.

leerplan

Programma resultaat

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen