Keystone logo
Babson College Master of Science in Business Analytics
Babson College

Master of Science in Business Analytics

Wellesley, Verenigde Staten

9 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 1.820 / per credit

Op de campus

Invoering

De invloed van big data op zakelijke besluitvorming is groter dan ooit. Dat geldt ook voor de vraag naar bekwame vertalers die analyses kunnen omzetten in kritische inzichten die leiden tot baanbrekende bedrijfsoplossingen. Ontdek hoe Babson's Master of Science in Business Analytics u kan leren hoe u op creatieve wijze grote zakelijke en sociale problemen kunt oplossen met datagestuurde oplossingen met dit voltijdse, door STEM aangewezen programma (voltooid in negen maanden of 16 maanden).

Een diploma Business Analytics om informatie om te zetten in innovatie

Het Master of Science in Business Analytics (MSBA) -programma leidt toekomstige bedrijfsleiders op in de modernste tools en technieken voor bedrijfsanalyse, en ondernemend denken en handelen, zodat u door complexe bedrijfsproblemen kunt navigeren en innovatieve oplossingen kunt creëren met behulp van data-analyse. Je leert ook managementvaardigheden waar wereldwijd veel vraag naar is.

  • Identificeer en formuleer zakelijke problemen of kansen met data-analyse.
  • Communiceer deze effectief met senior managers en andere datawetenschappers in uw organisatie.
  • Samenhangende en relevante analyses maken
  • Zet de resultaten om in bruikbare tactieken en strategieën voor succes

What Makes Babson’s MSBA Different?

  • STEM-aangewezen. Internationale studenten met een F-1-visum komen mogelijk in aanmerking voor een verlenging van 24 maanden van de OPT na voltooiing om in de VS te werken
  • Ondernemersmentaliteit en talent. Leer van wereldberoemde opinieleiders en innovators aan een topschool in het bedrijfsleven die je leren de vaardigheden van een datawetenschapper te combineren met de mentaliteit van een ondernemer.
  • Geavanceerde tools voor big data-analyse. Op je reis om datawetenschapper te worden, leer je geavanceerde analytische technieken te gebruiken om organisatiedoelstellingen en -strategieën te ondersteunen. Je krijgt ook een diep inzicht in prescriptieve analyses, voorspellende analyses, cognitieve technologieën, machine learning, marketinganalyses en informatietechnologie. Prescriptieve analyses zijn een van de sterke punten van de Babson-ervaring en zijn vaak zeldzaam in andere programma's.
  • Verkrijg de vaardigheden die werkgevers willen. Val op op de arbeidsmarkt met vloeiende programmeertalen en datavisualisatiesoftware. We hebben het MSBA-curriculum ontwikkeld met input van werkgevers, zodat u de juiste vaardigheden leert om op te vallen op de arbeidsmarkt. Deze vaardigheden omvatten R-, SQL/geen SQL-, Tableau- en marketinganalysecertificeringen.
  • Storytelling en communiceren met data. Alle afgestudeerden van het MSBA-programma van Babson zijn bekwaam in het samenvatten en communiceren van inzichten voor verschillende doelgroepen met behulp van visuele, mondelinge en verbale methoden. U leert ook hoe u een logische, duidelijke en overtuigende pleidooi voor of tegen de waarde van het gebruik van analytics kunt maken.

leerplan

Programma resultaat

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen