Keystone logo
Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Invoering

Geschiedenis van Azerbeidzjan Architecture and Construction University gaat terug tot de oprichting van de republiek faculteit Civiele Techniek in de 20-er jaren van de vorige eeuw.

In 1975 vaardigde hij een decreet over de oprichting van de Azerbeidzjaanse Institute of Civil Engineering. In 1992 ontving Institute status van universiteit en werd omgedoopt tot de Azerbeidzjaanse Architecture and Construction University.

doelwit onze universiteit - de opleiding van bekwame, gekwalificeerde en vertrouwen professionals klaar om te concurreren in hun vakgebied.

momenteel AzUAC - Is een wetenschappelijk en educatief complex, waar een verscheidenheid aan opleidingen omvat. Er functioneren de middelbare school met natuurkunde en wiskunde, College of Civiele Techniek, evenals 7 grote faculteiten van de Universiteit: architectuur, de bouw, de bouw, technologie, watervoorziening en communicatiesystemen, transport, economie, bouw, mechanica en informatietechnologie, evenals faculteiten van de training en opleiding voor buitenlandse burgers.

Aan de Universiteit van 2-traps systeem van het onderwijs (bachelor en master), in vele specialiteiten is het ontvangen van de doctoraatsopleiding, zijn er extra vormen van onderwijs (geavanceerde trainingen, taal- en computercursussen) voor ambtenaren, professionals en al diegenen die een tweede diploma te halen. Training wordt gegeven in het Azeri, Russisch en Engels talen (op het gebied van architectuur en bouw).

In totaal heeft de universiteit heeft meer dan 6500 studenten afgestudeerd, postdoctoraal studenten en stagiairs, alsmede buitenlandse onderdanen. Onze afgestudeerden werken in bijna 100 landen over de hele wereld.

De volgende gebieden worden aangewezen als de belangrijkste ontwikkelingsdoelstellingen:

naleving van de educatieve normen met de internationale normen; het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs door middel van het gebruik van nieuwe computer technologieën; deelname aan internationale programma's en projecten die gericht zijn op de mobiliteit van de studenten en docenten; uitbreiding van het aantal productie-grondslagen voor de praktijk van studenten, zowel in de republiek en in het buitenland; verbetering van de wetenschappelijke, logistieke en informatie basis.

AzUAC is gelegen op een terrein van 5,5 hectare, zijn er vier academische gebouwen, het Lyceum gebouw, een sportcentrum, pension, eetkamer, een paar cafés. Er is een campus die herbergt een van de vijf woningen en onderwijsgebouw.

De universiteit heeft een fundamentele bibliotheek met een fonds van meer dan 460.000 boeken, tijdschriften, collecties van abstracts. Ontworpen schaakclub, sportclubs, creatieve amateur groepen, folk instrumenten ensemble, KVN (KVN), de intellectuele jeugdclub "debat". En gastheren tentoonstellingen van creatieve werken van studenten in de tentoonstellingszaal.

In 2014 heeft de universiteit de state accreditatie doorgegeven.

voorbereidende Faculteit

Voorbereidende faculteit voor buitenlandse burgers van Azerbeidzjan University of Architecture and Construction (Az.UAS) als een afzonderlijke eenheid werd opgericht in opdracht van het ministerie van Onderwijs in 1984 en is het Training Center van pre-universitair onderwijs. In de afgelopen jaren op de faculteit werden opgeleid en kreeg de certificaten van meer dan 3.000 vreemdelingen uit bijna 60 landen van de wereld: Europa en Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika, Azië en het GOS.

De faculteit bestaat uit het Departement van de Azerbeidzjaanse, Russische taal en technische disciplines Department (DTD). Vandaag is de medewerkers van de afdeling - zijn zeer Methodisten, ervaren docenten met vele jaren ervaring in een buitenlands publiek.

De faculteit van de professioneel gerichte opleidingen voor de volgende profielen: bouwkundige, engineering, bouw, economische, medische en biologische en humanitaire afhankelijk volgens specialiteit (oefenterreinen) dat de studenten gaat krijgen. Training wordt uitgevoerd bij de PF in de Azerbeidzjaanse, Russisch en Engels met de nieuwste leermethoden en de selectie van schoolboeken en leermiddelen. Bij de voorbereidende faculteit operationele taalcursussen in het Azeri, Russisch en Engels. Na het succesvol afronden van een opleiding op de voorbereidende faculteit van buitenlandse studenten ontvangen een staat certificaat (certificaat) na afloop van de FS met het recht om hun studie in de gekozen specialiteit in Az.UAS voort te zetten, maar ook in andere instellingen voor hoger onderwijs van Azerbeidzjan.

Voorbereidende Faculteit Az.ASU heeft samenwerkingsovereenkomsten met de voorbereidende afdelingen van universiteiten "Ankara", "Ghazi", met "de Turkse centrum van het leren" in Turkije, met de voorbereidende faculteit van de Iraanse Tabriz University, Moskou Road University, Moscow State University (MSU), Russisch Peoples 'Friendship University (PFUR) in Rusland.

Locaties

  • Baku

    A. Sultanova 11, AZ-1073, Baku

    Vragen