Keystone logo
Azerbaijan State Academy of Physical Education and Sport

Azerbaijan State Academy of Physical Education and Sport

Azerbaijan State Academy of Physical Education and Sport

Invoering

Azerbaijan State Academy of Physical Education and Sport is een school voor hoger onderwijs die alle mogelijkheden biedt om hooggekwalificeerde specialisten in sporteducatie voor te bereiden. Het hoofddoel van de Academie is het opleiden van docenten lichamelijke opvoeding, coaches en medisch methodologen ter ondersteuning van lichamelijke opvoeding en sport. Academy heeft zich ten doel gesteld om sporteducatie naar wereldstandaarden te brengen, de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en competente professionals voor te bereiden op de internationale arbeidsmarkt.

De academische staf van de Academie is de vertegenwoordiger van vooraanstaande lokale en internationale experts, overheids-, zakelijke en internationale sportorganisaties.

Naast het onderwijzen van kwalitatieve, innovatieve en de meest moderne wetenschappelijke kennis, biedt Academy ook mogelijkheden om deel uit te maken van "First European Games", "Formula 1 Azerbaijan Grand Prix", "IV Islamic Solidarity Games", "42nd Worldwide Chess Olympiad ” die plaatsvinden in Azerbeidzjan. Doe mee en krijg de kans om deel uit te maken van internationaal sportmanagement.

Locaties

  • Baku

    Fatali Khan Khoyski 98 Baku AZ 1072, AZ 1072, Baku

    Vragen