Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Invoering

Dean's Welkom

CAS Dean Peter Starr

De College van Kunsten en Wetenschappen aan de American University biedt u een uitdagende zeven vrije kunsten binnen een levendige en gevarieerde gemeenschap van studenten uit alle 50 staten en 150 landen. De College van Kunsten en Wetenschappen faculteit bestaat uit nationaal en internationaal opgemerkt kunstenaars, wetenschappers en docenten inzetten voor innovatieve benaderingen van onderwijs en excellentie in onderzoek en creatieve inspanningen. Elk jaar, wereldleiders, gerenommeerde wetenschappers van andere instellingen, en bekende beoefenaars in hun vakgebied komen naar de campus open debat over actuele kwesties te stimuleren en studenten om cutting-edge ontwikkelingen bloot in hun vakgebied.

Of u nu kiest voor een gevestigde undergraduate grote of gebied van graduate studie of ontwerp uw eigen interdisciplinaire opleiding, zal je bezighouden met ernstige intellectueel onderzoek in de klas. U profiteert van de brede waaier van stages en dienstverlening aan de gemeenschap activiteiten in de kunst, onderwijs, geesteswetenschappen, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen in Washington, DC, en de kans op je eigen of in samenwerking met een lid van de faculteit-to participeren in onderzoek en creatieve inspanningen, evenals in de vele clubs, studentenactiviteiten en dienstverlenende organisaties op de AU campus.

Uw ervaringen binnen en buiten het klaslokaal zal de brede visie te creëren en te begrijpen moet u succesvol te zijn in je toekomstige carrière te zijn en een goed opgeleide en verantwoordelijke burger van de wereld te worden.

Missie & Feiten

De College van Kunsten en Wetenschappen is gewijd aan excellentie in het onderwijs, de wetenschap, de kunst, en de dienstverlening aan de lokale, nationale en internationale gemeenschappen.

Het college biedt een uitgebreid onderwijs in de vrije kunsten en wetenschappen voor alle studenten American University's, het aanbieden van uitdagende programma's van de studie voor zijn undergraduate en graduate majors; en bevordert uitmuntend onderzoek, praktijk en creatieve activiteit.

Het college is vastbesloten om de kern doel van de liberale onderwijs: het bevorderen van vrije en rationeel discours, het bevorderen van een goed begrip van de diversiteit van de menselijke ervaring, het verstrekken van de kritische intellectuele vaardigheden die nodig zijn om een ​​snel veranderende wereld te navigeren, en de integratie van kennis over de disciplinaire grenzen.

geschiedenis

Een mondiale vooruitzichten, praktisch idealisme, een passie voor de openbare dienst: Ze maken deel uit van de Amerikaanse Universiteit van vandaag, en ze waren in de lucht in 1893, toen AU werd gecharterd door het Congres. George Washington had gedroomd van een "nationale universiteit" in de hoofdstad van de natie. Maar het duurde John Fletcher Hurst aan een universiteit, dat in veel opzichten belichaamt die droom gevonden.

President Woodrow Wilson officieel gewijd aan de universiteit op 27 mei 1914 en de eerste studenten werden toegelaten. Het College van Liberal Arts werd opgericht in 1925, met de eerste 75 studenten toegelaten die val.

Doorheen de geschiedenis van de American University, heeft het College van Kunsten en Wetenschappen zijn naam meerdere malen veranderd. In eerste instantie bekend als de "College of Liberal Arts ', de naam werd veranderd in het" College van Kunsten en Wetenschappen "in 1939. Voor een korte periode werd bekend als de "Undergraduate College" totdat de naam terug naar de "College van Kunsten en Wetenschappen" in 1956 werd omgezet.

De grootste school of universiteit bij Amerikaanse Universiteit, de Hogeschool voor de Kunsten en Wetenschappen heeft momenteel 2.931 studenten, 339 full-time faculteit, en meer dan 150 graden aangeboden. Terwijl het college wordt steeds groter, de inzet voor de bevordering van vrije en rationeel discours, het bevorderen van een goed begrip van de diversiteit van de menselijke ervaring, het verstrekken van de kritische intellectuele vaardigheden die nodig zijn om een ​​snel veranderende wereld te navigeren, en de integratie van kennis over de disciplinaire grenzen verandert nooit.

Locaties

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, NW, , 20016, Washington

Vragen