Keystone logo
Autonomous University of Tamaulipas (Universidad Autónoma de Tamaulipas (UAT))

Autonomous University of Tamaulipas (Universidad Autónoma de Tamaulipas (UAT))

Autonomous University of Tamaulipas (Universidad Autónoma de Tamaulipas (UAT))

Invoering

Met meer dan zestig jaar ervaring is de Autonomous University of Tamaulipas (UAT) de sterkste, breedste en meest prestigieuze instelling voor hoger onderwijs in Tamaulipas, een bastion van het genereren van kennis met waarden.

Haar missie is om hoogopgeleide professionals op te leiden, wetenschappelijk onderzoek uit te voeren dat bijdraagt aan het verbeteren van de omstandigheden in de samenleving, en het behouden en verspreiden van cultuur, wetenschap en kunst.

In de noordelijke, centrale en zuidelijke regio's van de staat heeft de instelling zesentwintig campussen, drie taalcentra en elf onderzoekscentra verspreid over acht campussen, evenals zeven academische eenheden voor permanente educatie. Hierdoor kan het onderwijs en multidisciplinaire diensten bieden in heel Tamaulipas, waardoor het een motor wordt voor staats- en regionale ontwikkeling.

Hij is lid van de National Association of Universities and Institutions of Higher Education en van het Consortium of Mexican Universities, evenals van de Mexican Association of Centres for the Development of Small Businesses. Bovendien wordt het erkend door de Nationale Raad voor Standaardisatie en Certificering van Arbeidsvaardigheden als een certificerende instantie.

UAT-inschrijving is ongeveer veertigduizend studenten; hiervan komen bijna zevenendertigduizend overeen met het universitaire niveau, wat een derde vertegenwoordigt van het totale aantal studenten dat het hogere niveau in de staat volgt.

Locaties

  • Ciudad Victoria

    Mariano Matamoros,S/N, 87000, Ciudad Victoria

    Opleidingen

    Vragen