Keystone logo
Australian Maritime College

Australian Maritime College

Australian Maritime College

Invoering

Welkom bij het Australian Maritime College aan de University of Tasmania - het nationale instituut voor maritiem onderwijs, opleiding en onderzoek. AMC is een van de zeven oprichtende leden van de International Association of Maritime Universities, die vijf continenten vertegenwoordigt.

De groeiende maritieme, defensie-, maritieme en offshore-sectoren zijn een opwindend en strategisch groeigebied voor AMC en de Universiteit van Tasmanië. We zijn verheugd een strategische partner te zijn in het Naval Shipbuilding College. We werken samen met de industrie, de overheid en de academische wereld om de expertise en het personeelsbestand te leveren die nodig zijn voor het doorlopende programma voor de bouw van marineschepen in Australië.

AMC wordt wereldwijd erkend als een centrum voor uitmuntendheid. Onze miljoenen dollars aan gespecialiseerde onderwijs-, leer- en onderzoeksfaciliteiten worden internationaal geprezen en gebruikt door defensie, de industrie en overheidsorganisaties over de hele wereld om toonaangevende onderzoeksvragen te beantwoorden. Bovendien hebben onze ervaren docenten en onderzoekers sterke banden met de industrie.

Locaties

  • Newnham

    Maritime Way,100, 7248, Newnham

    Vragen