Keystone logo
American University of Ras al Khaimah

American University of Ras al Khaimah

American University of Ras al Khaimah

Invoering

Missie

De Amerikaanse Universiteit van Ras Al Khaimah (AURAK) is een onafhankelijke, publieke, staatsbedrijven, non-profit, coeducational instelling die undergraduate en graduate graden biedt. AURAK is een instelling voor hoger onderwijs dat uitgebreide academische programma's op basis van de Noord-Amerikaanse model en de culturele kenmerken van de Golfregio biedt. De undergraduate programma's combineren een sterke basis in de belangrijkste onderwerp met een brede algemene vorming en de academische opleidingen bereiden studenten voor de eisen van professionele leven.

AURAK is toegewijd aan de hoogste normen van onderwijs, onderzoek, ethiek, en dienst aan de gemeenschap, en de afgestudeerden bereid zijn om goed geïnformeerde, doordachte, creatieve, en verantwoordelijke individuen.

Visie

De Amerikaanse Universiteit van Ras Al Khaimah zal een toonaangevende instelling voor hoger onderwijs door de impact van haar onderwijs en onderzoek op de regio.

Strategische doelen

Het ontwikkelen van innovatieve, uitdagende en hoogwaardige academische programma's die relevant, vraaggestuurd zijn, en zet de universiteit in de voorhoede van het onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten en de regio.

Bouw een studentgerichte leeromgeving die stimuleert geavanceerde kritisch denken, bevordert creativiteit, en wekt een verbintenis tot levenslang leren.

Creëer een omgeving die diversiteit waardeert, bevordert cultureel begrip, en bevordert maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Handhaven van een studentenleven programma dat zich richt op de behoeften van de studenten ': een die hen in staat is professioneel aan te passen aan een multiculturele, wereldwijde omgevingen en van het worden verantwoordelijke burgers maakt.

Ondersteuning en bevordering van de persoonlijke en professionele ontwikkeling van docenten en medewerkers om hun potentieel te realiseren en bij te dragen aan de missie van de universiteit.

Vestigen verbanden en contacten met regionale en internationale bedrijven en onderwijsinstellingen om wederzijds voordelige behoeften te voldoen en te reageren op opkomende trends.

Ontwikkelen van de capaciteit om kennis te bevorderen en het creëren van duurzame omgevingen door middel van relevant onderzoek dat het emiraat Ras Al Khaimah, de grotere regio en de wereld bedient.

Ontwikkelen en onderhouden van een kwaliteitsborging en institutionele effectiviteit systeem dat de universiteit zich bezighoudt met de lopende, geïntegreerde, institutionele breed, op onderzoek gebaseerde activiteiten die leiden tot de verbetering van de institutionele kwaliteit en tonen de effectieve uitvoering van de Universiteit van de missie door middel van haar strategische doelstellingen.

Bevorder dynamische professionele ontwikkeling voor klanten en dienstverlening aan de gemeenschap om aan de behoeften van het bedrijfsleven, de overheid en de scholen in Ras Al Khaimah en de Emirati gemeenschap.

Waarden

Mensen

Om een ​​student leeromgeving dat de sociale en culturele begrip voor individuele groei en zorg voor anderen ontwikkelt creëren; om de vaardigheden van de onafhankelijkheid, zelfsturing, kritisch en reflectief denken, innovatie en ondernemerschap te bouwen; van hoge kwaliteit docenten en personeel te werven door te profiteren van en de erkenning van hun bijdragen.

Kwaliteit

Om hoge kwaliteit academische en professionele programma's die meesterschap en inzet voor een leven lang leren op te bouwen bieden.

Scholarship en Onderzoek

Om kennis te vergroten door middel van ontdekking, verspreiding en toepassing.

culturele Authenticiteit Om te dienen als een centrum voor culturele dialoog en begrip, het bevorderen van cultureel erfgoed, en als een gemeenschap bron voor taalontwikkeling.

Verloving

Om studenten, docenten en personeel in staat een bijdrage te leveren aan de oplossing van de lokale, regionale en mondiale problemen, en bieden mogelijkheden om deel te nemen met de gemeenschap; partnerschappen onderhouden met scholen, instellingen voor hoger onderwijs, de lokale en regionale overheden, het bedrijfsleven en de industrie.

Verbetering en productiviteit

Om continue verbetering door reflectie, evaluatie en kwaliteitsverbetering, het instellen en belonen hoge normen, en pro-actief, efficiënt en effectief binnen de context van hoge kwaliteit te zoeken.

Academische vrijheid

Om een ​​klimaat van open, kritisch denken, onderzoek en de uitwisseling van ideeën, van de tolerantie voor afwijkende meningen en overtuigingen te creëren.

Integriteit

Om de hoogste normen van integriteit te behouden en te druppelen deze normen als een belangrijke waarde voor het behoud van de mensheid.

Ondernemend

Om innovatie en ondernemerschap te waarderen in onderwijs, onderzoek, service, en andere bedrijven.

Global

Multiculturele inzicht, kennis en burgerschap te bevorderen aan de wereldvrede en welvaart te bevorderen voor een duurzame toekomst.

Vragen