Keystone logo
© TESS
The American University of Paris

The American University of Paris

The American University of Paris

Invoering

Amerikaanse Universiteit van Parijs (AUP)

In een wereld waar steeds snellere veranderingen en steeds wisselende persoonlijke, culturele en economische connecties de norm zijn, is iedereen - in ieder geval af en toe - een buitenlander.

De wereld van vandaag vereist ons vermogen om de wereld te zien zoals een andere persoon die ziet, zelfs als we het misschien niet eens zijn met de ideeën en perspectieven van die persoon. We moeten genoeg over de wereld en onszelf weten om effectief te kunnen functioneren in verschillende professionele en sociale omgevingen. We moeten comfortabel leven aan de rand van onze eigen comfortzone.

En alleen door dat comfort - dat gevoel thuis te zijn in de wereld - kunnen we onze eigen ambities nastreven, onze eigen doelen verdedigen, onze eigen ideeën bevorderen.

Onderwijs in Amerikaanse stijl in een van de meest kosmopolitische steden ter wereld

AUP is zelf een succesvol experiment in internationaal, interdisciplinair onderwijs. AUP brengt de beste elementen van het Amerikaanse universitaire model samen: kleine, op discussie gebaseerde klassen; een samenwerkingsrelatie tussen studenten en docenten; een speciale nadruk op kritisch denken en duidelijke communicatie - met de culturele, sociale en professionele kansen van een van 's werelds meest kosmopolitische steden.

We hebben een academische cultuur van betrokkenheid, wereldburgerschap en gemeenschap. Onze missie en waarden weerspiegelen dit, aangezien we zowel bij studenten als bij docenten een kritisch gevoel van betrokkenheid bij een wereld van onderlinge afhankelijkheid willen bevorderen.

Een internationale reputatie voor uitmuntendheid

De inloggegevens vanAUPzijn onaantastbaar. We zijn geaccrediteerd door de Middle States Association of Colleges and Schools. Onze faculteitsleden zijn afkomstig van enkele van de beste universiteiten ter wereld. En we gaan speciale academische samenwerkingsverbanden aan met prestigieuze instellingen als Oxford University, de Université de Paris Sorbonne en New York City's New School.

Meer informatie - en doe mee

Om meer feiten te weten te komen over AUP, onze geschiedenis en onze academische programma's, nodigen we je uit om onze website te verkennen en de spannende mogelijkheden te leren kennen die je te wachten staan wanneer je lid wordt van onze dynamische internationale gemeenschap in Parijs.

Statistieken

AUP heeft meer dan 15.000 afgestudeerden in 141 landen, waardoor ons netwerk een van de meest wereldwijde alumninetwerken ter wereld is. Ruim 90 procent van onze studenten heeft binnen zes maanden na afstuderen een baan of zit op een graduate school. En velen zijn doorgegroeid naar leidinggevende posities bij instellingen die zo divers zijn als de Commercial Bank of Koeweit, BASF in Duitsland, het Jane Goodall Institute in Tanzania, Google in Frankrijk, de Center Party van Zweden en het Amerikaanse ministerie van Energie.

  Campusfuncties

  Onze campus in het 7e arrondissement van Parijs biedt gemakkelijke toegang tot enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Eiffeltoren en het Musée d'Orsay. Terwijl je tussen de lessen door loopt in een van onze zeven onlangs gerenoveerde gebouwen, ontdek je een levendige Parijse wijk vol bakkerijen, winkels en cafés. Jouw onderdompeling in de lokale gemeenschap zal een cruciale rol spelen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

   Locaties

   • Paris

    5 boulevard de La Tour-Maubourg

   Vragen