Keystone logo
Augustine Institute

Augustine Institute

Augustine Institute

Invoering

Opgericht in 2005 onder aartsbisschop Chaput in Denver, CO door Dr. Tim Gray en Dr. Jonathan Reyes, heeft het Augustine Institute de behoeften van de lekengelovigen in de Nieuwe Evangelisatie gedurende 14 jaar gediend.

We rekenen enkele van de grote kampioenen van de afgelopen decennia in de kerk tot onze afgestudeerden. Tegenwoordig is het Augustine Institute , naast de Graduate School, uitgebreid om de beste inhoud te ontwikkelen om katholieken te bereiken in alle stadia van hun geloofsreis - van het uitgeven van boeken tot het ontwikkelen van parochieprogramma's, het opbouwen van strategische partnerschappen in de kerk en technologische platforms zoals FORMED.

In 2015 fuseerden we met Lighthouse Catholic Media en hielpen we onze inspanningen voor evangelisatie voort te zetten met een uitgebreide bibliotheek met inhoud, evangelisten in parochies in het hele land en geweldige partnerschappen met organisaties zoals Ignatius Press. Vanuit deze relatie hebben we het FORMED-platform ontwikkeld dat meer dan 60 katholieke apostolaten integreert, 900.000 leken-katholieken bereikt en in meer dan 5.000 parochies zit.

Onze toegewijde medewerkers, bijgestaan door ons Executive Leadership Team, brengen jarenlange ervaring samen om de nieuwe evangelisatie voort te stuwen door middel van orthodox onderwijs en innovatieve benaderingen.

Locaties

  • Greenwood Village

    South Syracuse Way,6160, 80111, Greenwood Village

    Vragen