Keystone logo
Augusta University Hull College of Business

Augusta University Hull College of Business

Augusta University Hull College of Business

Invoering

Het James M. Hull College of Business, geaccrediteerd door AACSB, bevordert de toekomst van het bedrijfsleven en het personeelsbestand door middel van hoogwaardige bedrijfseducatie, onderscheidende academische programma's en ervaringsgerichte leermogelijkheden.

Studenten zullen deelnemen aan een zeer persoonlijke educatieve ervaring die bestaat uit betrokkenheid bij gepassioneerde docenten, toegewijde medewerkers en succesvolle zakelijke professionals. Door middel van deze engagementen investeren studenten in de ontwikkeling van hun carrière.

De missie van het Hull College of Business is het bieden van doorlopend bedrijfsonderwijs van hoge kwaliteit, onderscheidende academische programma's en ervaringsgerichte leermogelijkheden die onze studenten en het bedrijfsleven een concurrentievoordeel geven. We bereiken dit door te investeren in diverse faculteiten die evenwichtig zijn in zakelijk inzicht en academische strengheid die toegepast en fundamenteel onderzoek uitvoeren en door naadloze samenwerking met externe kiezers en binnen Augusta University.

Locaties

  • Summerville

    Summerville, Verenigde Staten

    Opleidingen

      Vragen