Keystone logo
AUC The American University in Cairo

AUC The American University in Cairo

AUC The American University in Cairo

Invoering

De American University in Caïro (AUC), opgericht in 1919, is een toonaangevende Engelstalige, Amerikaanse liberal arts, door de VS geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs en het centrum van het intellectuele, sociale en culturele leven van de Arabische wereld. De universiteit is een kruispunt voor de culturen van de wereld en een levendig forum voor met redenen omklede argumenten, levendig debat en begrip in een verscheidenheid aan talen, faciliteiten en menselijke ervaringen. De gemeenschap van studenten, ouders, docenten, medewerkers, beheerders, alumni en andere genereuze sponsors vertegenwoordigt meer dan 60 landen.

De universiteit biedt 40 undergraduate, 52 master's en 2 Ph.D. programma's die zijn geworteld in een vrije kunsteducatie die studenten aanmoedigt om kritisch te denken en creatieve oplossingen te vinden voor conflicten en uitdagingen waarmee de regio en de wereld worden geconfronteerd. Het biedt ook een wereldwijd erkend professioneel gemeenschapsonderwijs in het Engels om te voldoen aan de behoeften van de dynamische Egyptische en bredere regionale economieën.

De educatieve activa van de universiteit omvatten de grootste Engelstalige academische bibliotheekcollectie in Egypte, drie moderne theaters en 15 interdisciplinaire onderzoekscentra. De moderne, 260 hectare grote campus van New Cairo van de universiteit vormt een visionaire investering in de toekomst van Caïro, Egypte en de regio. De campus is een ultramoderne faciliteit voor geavanceerd onderzoek, innovatief onderwijs, levenslang leren en maatschappelijk engagement.

De American University in Caïro is gecharterd en geaccrediteerd in de Verenigde Staten en Egypte en is een onafhankelijke instelling zonder winstoogmerk met gelijke kansen.

Waarom studeren aan de AUC?

academici

AUC biedt meer dan 2000 cursussen aan binnen 40 majors en 55 minors op diverse gebieden binnen een Amerikaans liberal arts-systeem dat wordt gegeven door faculteiten van over de hele wereld. Of je nu STEM wilt studeren aan een van de top 10 universiteiten in de regio, bedrijfskunde wilt studeren aan een van de 1% van de drievoudig geaccrediteerde business schools wereldwijd, of Arabisch wilt leren aan een instelling met meer dan 60 jaar ervaring in het lesgeven van Arabisch aan diplomaten, geleerden en journalisten, AUC heeft voor elk wat wils!

Meer informatie over academische programma AUC's hier .

Carrièrecentrum

AUC's stages, werk-studieprogramma's en job-shadowing-mogelijkheden stellen je in staat je cv te verbeteren terwijl je je diploma behaalt. Het Career Center van AUC biedt een verscheidenheid aan diensten om studenten en alumni te helpen bij het identificeren van hun loopbaandoelen en -paden, en om werkervaring op te doen tijdens hun studie aan AUC door echte, praktische loopbaanervaring aan te bieden die meer dan 25 jaar professionele expertise put. Het werd opgericht in 1991 en is het eerste universitaire loopbaancentrum in het Midden-Oosten.

Lees meer over AUC's Career Center hier .

Buiten de klas leren

Maak van Caïro je klaslokaal met praktische ervaringen door de echte wereld binnen te stappen en de bruisende straten van het historische Caïro en unieke locaties in heel Egypte te verkennen. Breng de theorie in de praktijk door samen te werken met docenten en onderzoekers aan kwesties die uniek zijn voor Egypte en het Midden-Oosten, en los echte gemeenschapsproblemen op door samen te werken met lokale, non-profitorganisaties, sociale ondernemingen en overheidsinstanties.

Ontdek Egypte

Ontdek de wonderen van Egypte met diverse activiteiten die je van de unieke straten van het historische Caïro naar de oude faraonische tempels in Luxor en diep in de Rode Zee brengen.

Campusfuncties

Levendig Campusleven

Kom tot bloei en voel je thuis op een groene campus in Amerikaanse stijl van wereldklasse met hightech labs, ultramoderne sportfaciliteiten en residenties op de campus. Leef en leer in een inclusieve en ondersteunende omgeving en sluit je aan bij een diverse gemeenschap uit meer dan 60 landen over de hele wereld. Ontdek je interesses en ontwikkel je vaardigheden met gelijkgestemde individuen via 70+ studentenclubs op de campus.

Neem een volledige virtuele tour van onze campus hier .

behuizing

De University Residences bieden AUC-studenten een thuis weg van huis. De residenties, genesteld tussen de palmbossen, tuinen en kleine binnenplaatsen, creëren een privéruimte die bestaat uit verschillende wooneenheden die plaats bieden aan maximaal 500 studenten. De woningen zijn iets verwijderd van het drukke centrum van de campus, waardoor er een rustigere ruimte is voor studenten om te ontspannen. De residenties herbergen ook het Office of Residential Life (ResLife), een divers team met als missie het creëren van een dynamische, studentgerichte ervaring op de campus. ResLife zet zich in om een gemeenschapsgevoel op te bouwen onder de bewoners door middel van regelmatige evenementen en 24 uur per dag ondersteuning. Op elke willekeurige dag zul je bewoners en ResLife-medewerkers in de gemeenschappelijke ruimtes bij elkaar zien zitten om hun dagen in te halen en ideeën uit te wisselen voor nieuwe groepsuitjes. Een speciaal initiatief dat het ResLife-team heeft genomen, is het Cross-Cultural Exchange Program, dat buitenlandse reizen organiseert voor studenten in de residenties om hun gevoel van onafhankelijkheid te vergroten, een band met elkaar aan te gaan en het leven buiten de slaapzalen te verkennen. Hoewel de bewoners unieke connecties delen, stellen ze altijd hun gemeenschappelijke ruimtes open om een gemeenschapsgevoel op te bouwen tussen alle AUCianen op de campus.

AUC Sportcentrum

Het AUC Sports Centre biedt een aantal moderne fitnessfaciliteiten, waaronder studio's voor vechtsporten en yoga en banen voor basketbal, volleybal, handbal en badminton. Het herbergt ook het Khalaf Ahmed Al Habtoor Football and Track Stadium en het olympische Paul B. Hannon-zwembad van de universiteit. Bij AUC Sports Center kun je tussen de lessen door of zelfs aan het einde van de dag genieten van een geweldige workout of deelnemen aan een aerobicsles. Met meer dan 20 sportteams kun je oefenen in wereldwijde competities over de hele wereld. AUC is trots op haar sportteams en atleten, van wie velen de kans hebben gehad om Egypte te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen, deel te nemen aan internationale kampioenschappen en medailles te winnen bij nationale evenementen. Als je ooit de kans krijgt om een van deze spannende sportevenementen op de campus bij te wonen, kun je misschien ook een gelukkige glimp opvangen van de mascotte van AUC, Horus de adelaar.

AUC-bibliotheek

De AUC-bibliotheek herbergt de grootste Engelstalige collectie in Egypte. Het vijf verdiepingen tellende gebouw biedt tal van ruimtes voor vruchtbare academische discussies en individuele studie. Binnen vind je meer dan 670.000 boeken, leeszalen, computerlokalen en stille studieplekken. De bibliotheek biedt plaats aan meer dan 700.000 jaargangen en tijdschriften, 72.321 e-books en 137 databases. Op de bovenste verdieping bevindt zich de bibliotheek voor zeldzame boeken en speciale collecties, die een verzameling archieven en manuscripten bevat die de geschiedenis van Egypte en het Midden-Oosten documenteren, waaronder de persoonlijke boeken- en fotocollecties van Sir KAC Creswell, een pionier in de studie van islamitische kunst en architectuur; Egypte's toonaangevende 20e-eeuwse architect Hassan Fathy's collectie en persoonlijke papieren; en Van-Leo's — een van Egyptes toonaangevende studiofotografen van het midden van de twintigste eeuw — een verzameling foto's met portretten van de artistieke, intellectuele en politieke elites van Egypte.

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Cairo

   AUC New Cairo, AUC Avenue, P.O. Box 74, 11835, Cairo

   • Cairo

    AUC Tahrir Square, 113 Kasr El Aini St., P.O. Box 2511, 11511, Cairo

    • New York

     New York Office, 420 Fifth Avenue, Third Floor, NY 10018-2729, New York

     Vragen