Keystone logo
© Ajman University
Ajman University

Ajman University

Ajman University

Invoering

Ajman Universiteit: Dingen laten gebeuren sinds 1988

Ajman University (AU) werd in 1988 opgericht als de eerste privéuniversiteit in de GCC en heeft pionierswerk verricht op het gebied van onderwijs in de VAE. AU staat bekend om haar kwaliteitsonderwijs en is een van de eerste zes instellingen wereldwijd die een accreditatie heeft ontvangen van de Britse Quality Assurance Agency (QAA). AU is ook de eerste particuliere universiteit zonder winstoogmerk in de Arabische regio die is geaccrediteerd door de WASC Senior College and University Commission (WSCUC), erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.

AU staat trots als een wereldwijde academische krachtpatser, gerangschikt op #551 in de wereld, en erkend als een van de top 5 universiteiten in de VAE, volgens de gewaardeerde 2024 QS World University Rankings. Deze onderscheiding plaatst ons bij de beste 1,75% van de instellingen wereldwijd.

AU staat wereldwijd op de 3e plaats voor internationale studenten en op de 8e plaats voor faculteitsleden, wat getuigt van onze internationale aantrekkingskracht. Onze strategische samenwerkingen met toonaangevende organisaties lokaal, regionaal en wereldwijd hebben ons naar de 279e positie in werkgeversreputatie wereldwijd gebracht.

AU biedt 37 programma's aan die geaccrediteerd zijn door het Ministerie van Onderwijs van de VAE, waaronder 24 bachelor- en 13 masterprogramma's, met 2 doctoraatsdiploma's, verdeeld over 9 colleges. AU's faculteit is toonaangevend op hun vakgebied en draagt bij aan de groeiende onderzoeksreputatie van de universiteit. Dit heeft onlangs geleid tot internationale accreditatie voor zes AU-programma's.

Bij AU is ons motto "Make it Happen" en we maken deze belofte elke dag waar.

We heten je van harte welkom in onze gemeenschappen!

Campusfuncties

  toelatingen

  Beurzen en financiering

  Missie

  Het Office of Scholarship & Financial Aid (OSFA) zet zich in om de strategische richtingen van de universiteit te ondersteunen bij het focussen op werving, behoud, afstuderen en inzetbaarheid door middel van efficiënte verstrekking van studentenhulp en beurzen. De OSFA helpt studenten bij het nastreven van hun onderwijsdoelen door studenten, ouders en de gemeenschap te informeren over AU -beurzen, kortingen en financiële hulp (Thamer Fund) en door advies te geven over andere externe financiële hulpmiddelen.

  Vision

  Het Office of Scholarship & Financial Aid (OSFA) zal een toonaangevend kantoor bij AU zijn als het gaat om het bieden van snellere, vriendelijkere en gemakkelijkere ervaringen met financiële hulp. We streven ernaar een cultuur van zorg te creëren en middelen te leveren die alle studenten de kans op onderwijs bieden door een voortdurende toewijding aan onze waarden: innovatie, transparantie en waardigheid, en door een respectvolle omgeving van duidelijkheid en vertrouwen te creëren.

  AU -beurzen en kortingen

  1. Verzoeken
  2. Alle aanvragen
  3. Nieuw verzoekbureau voor beurzen en financiële hulp
  4. (selecteer het e-verzoek)

  General Instructions

  • Kosten voor toelating, training, huisvesting, vervoer, boeken en kosten voor studentenservices zijn uitgesloten van deze beurzen en kortingen
  • Kortingen zijn alleen van toepassing in de herfst- en lentesemesters. Het zomersemester is niet inbegrepen
  • Een beurs dekt geen mislukte, verboden of stopgezette cursussen (nadat de Add & Drop-periode is verstreken) binnen de vereiste studiepunten van het studieplan.
  • Studenten kunnen niet tegelijkertijd van meer dan één korting profiteren. In dit geval zal een hogere korting van toepassing zijn.
  • Alle AU studenten moeten hun financiële rekening controleren. Als de korting waarop ze recht hebben (volgens de regels en voorschriften) niet in hun account staat, worden ze verzocht een kortingsaanvraag in te dienen via het online aanvraagsysteem en door:
   • Midden oktober – Eerste semester van elk academisch jaar;
   • Eind februari – Tweede semester van elk academisch jaar.
   • Houd er rekening mee dat de vermelde data de deadlines zijn voor het accepteren van een aanvraag om gebruik te maken van de verschuldigde kortingen. Na het verstrijken van de gestelde termijn kan de student geen aanspraak maken op korting.
   • Alle overige universitaire regelingen zijn van toepassing op alle studenten.

  Locaties

  • Ajman

   346, Ajman, 00000, Ajman

  Vragen