Keystone logo
Atlantic University College

Atlantic University College

Atlantic University College

Invoering

Atlantic University College is een non-profit instelling voor hoger onderwijs gespecialiseerd op het gebied van digitale kunsten en wetenschappen, opgericht in 1983, het product

van een droom door kolonel Ramón Barquín en Dr. Teresa de Dios Unanue. Het begon zijn activiteiten in Guaynabo, waar geen universitaire instelling was, in 1984, met 125 studenten en het is gelegen in het centrum van de stad.

Het is de eerste instelling voor hoger onderwijs die in deze gemeente werd opgericht, onder de naam Atlantic College, en later uitgroeide tot Atlantic University

College in 2011. Het heeft Emmy® en Telly Awards ontvangen voor zijn animatieproducties.

Het werd door de Raad voor Hoger Onderwijs gemachtigd om in 1983 te beginnen met activiteiten met associate degrees en baccalaureate-graden, later, in 2001, kreeg het toestemming om graduate-programma's aan te bieden.

Naarmate de onderwijskansen zijn gegroeid, is Atlantic University College met hen meegegroeid en biedt het zijn studenten een gepersonaliseerde affectieve omgeving, waardoor ze zich ook als individu holistisch kunnen ontwikkelen. Het is zich bewust van zijn toewijding om onderwijs aan te bieden dat excellentie aanmoedigt in elk van zijn onderwijsgebieden op het gebied van digitale kunst en wetenschappen, waarin het zichzelf en in elke andere opkomende markt binnen en buiten ons land met succes heeft gepositioneerd. land.

Het academische aanbod is in overeenstemming met de institutionele filosofie, gebaseerd op de principes van toegankelijkheid voor alle mensen en aanpassingsvermogen aan de behoeften van de gemeenschap en in harmonie met de eisen van de humanistische, wetenschappelijke en technologische kennis die nodig is voor een competitief individu in een gemeenschap. wereldwijd, binnen de digitale kunsten en wetenschappen.

De door de instelling ontvangen fondsen hebben de ontwikkeling mogelijk gemaakt van 28 hoogtechnologische laboratoria om het soort academische aanbod dat zij aanbiedt bij te wonen en het onderwijs-leerproces te ondersteunen in overeenstemming met haar institutionele missie.

Locaties

  • Guaynabo

    Calle George L Colton,9, 00969, Guaynabo

    Vragen