Keystone logo
Atlantic School of English & Active Leisure

Atlantic School of English & Active Leisure

Atlantic School of English & Active Leisure

Invoering

Atlantic SEAL is een kleine, selecte Engels taalschool en een gecertificeerd opleidingscentrum.

Wij bieden standaard en flexibele Algemeen Cursussen EngelsAlsmede Business and Specialist programma's in onze hele jaar door volwassen centrum. Wij bereiden studenten voor op de taalkundige en academische eisen van de Universiteit leven met onze Engels Examen-en cultuureducatie cursussen (IELTS, Cambridge, TOEIC, TOEFL enz.). We hebben ook interessante zomer programma's voor junioren (9-12 jaar), tieners (13 tot 17) en zeer jonge kinderen (3 tot 8 jaar). Voor studenten die niet kunnen reizen naar Atlantic SEAL wij aanbieden On-line Engels programma met onze native Engels sprekende leraren. Wilt u een internationaal erkend Engels Language Teacher Kwalificatie (CertTESOL) krijgen wij de enige school in Ierland deze prestigieuze kwalificatie programma aan te bieden.

Zuid-West Cork is beschreven als "de meest magische plek in Ierland." Het beschikt over een mix van bergen, heide, wilde heuvels vol meren, diepe rivierdalen en dramatische kliffen met uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Atlantic SEAL's volwassen school is gevestigd in een charmante traditionele Ierse gebouw midden in het centrum van de stad Schull in mooie SouthWest Cork. We hebben het beste van beide werelden - een rustige locatie, een ideale leeromgeving, en zowel de Atlantische Oceaan en de stad voor onze deur. De Junior & Teenager de school (zie foto hierboven) kijkt uit op de Atlantische Oceaan, die seconden lopen.

Locaties

  • Cork

    10 Main Street, Schull

    Vragen