Keystone logo
Atlantic International University

Atlantic International University

Atlantic International University

Invoering

De wetenschap heeft het precieze mechanisme waarmee het individu leert nog niet ontdekt. Erkend wordt echter dat het leren endogeen is (van binnenuit) in plaats van exogeen. Dit feit is de onderliggende reden voor "afstandsonderwijs" in het algemeen en alle opleidingen die worden aangeboden door Atlantic International University .

Het AIU-verschil

De combinatie van de onderliggende principes van "zelfinstructie" van de student (met begeleiding), de gezamenlijke ontwikkeling van een leerplan dat uniek is voor elke student en de flexibiliteit van tijd en plaats van studie bieden, wat wij beschouwen, de ideale leeromgeving. Het is gemaakt met het doel aan individuele behoeften te voldoen en persoonlijke ontwikkeling voor elke student te bieden. Atlantic International University bestaat als een instelling voor ervaringsleren en niet-traditioneel onderwijs op afstand. Er zijn geen klaslokalen en aanwezigheid is niet vereist.

Missie

Een instelling voor hoger onderwijs zijn die zich bezighoudt met het genereren van alternatieve culturele ontwikkelingsalternatieven die kunnen worden gehandhaafd om te leiden tot een efficiënter beheer van het werelddorp en zijn omgeving; het uitoefenen van mensenrechten en gemeenschapsrechten door middel van diversiteit met als uiteindelijk doel tevredenheid en evolutie van de wereld.

Visie

De bekrachtiging van het individu naar de convergentie van de wereld door middel van een duurzaam onderwijsontwerp gebaseerd op andragogie en omniologie.

AIU-service

Ons primaire doel bij Atlantic International University is om volwassen studenten tegemoet te komen door aan hun individuele behoeften te voldoen. Daarom zijn onze opleidingen flexibel en ontworpen voor een versnelde afronding.

Onze programma's moedigen studenten aan om competentie aan te tonen door onafhankelijk leren, lezen en onderzoek in hun vakgebied. AIU biedt educatieve kansen in de Verenigde Staten aan volwassenen van over de hele wereld, zodat ze zichzelf kunnen verbeteren door hun eigen potentieel te gebruiken om hun persoonlijke, wereldwijde culturele ontwikkeling te beheren. Dit wordt gerealiseerd door de beoordeling van hun referenties naar een bachelor-, master- en / of doctoraatsdiploma, en dit impliceert ook een vermogen tot duurzame resultaatgerichte prestaties. De fundamentele as van een dergelijke filosofie ligt op zelfgeactualiseerde kennis en informatie, zonder ruimte voor veroudering, die is ingebed in een afstandsonderwijs gebaseerd op andragogie en omniologie.

Het uiteindelijke doel van dit paradigma is om leerlingen in hun kracht te zetten en hen te helpen profiteren van de enorme hoeveelheid middelen uit de wereldomgeving om het huidige continuüm van armoede en beperkingen te elimineren. Daartoe kunnen studenten, afhankelijk van de omstandigheden, hun verleden omzetten in een zelfrijdende groeimodule die voortdurend in beweging is, weg van de erkende, traditionele systemen die beperkingen en caduciteit bevorderen. Dit zal een ruwe realiteit worden met respect voor en praktijk van mensenrechten en gemeenschapsrechten door ervaringen, onderzoeken, practicumwerk en / of examens, volgens de individuele eigenaardigheid van een onafhankelijke student aan AIU. Alles vindt plaats in een setting die diversiteit bevordert met meer dan 10 miljoen volledige teksten en ongeveer 47 miljoen bibliografische referenties in meer dan 400 talen; terwijl adviseurs en consultants met doctoraten en specialisaties in Human Development leerprocessen monitoren; naast een wereldwijd web van collega's en verenigingen op verschillende academische gebieden; zodat ze samen de vrede en harmonie van de mensheid kunnen bereiken.

AIU-doel

Het doel van Atlantic International University is als volgt:

 • om academische voorbereiding van de hoogste kwaliteit te bieden en tegelijkertijd in te spelen op de behoeften van volwassen leerlingen door de academische programma's te baseren op resultaatgericht leren en programma's aan te bieden in een versneld tijdsbestek.
 • om de vrijheid van onderzoek en een vrije uitwisseling van ideeën tussen studenten, docenten, bestuurders en personeel van Atlantic International University aan te moedigen.
 • theorie en praktijk combineren die professionals voorbereiden op leiderschapstaken.
 • om de studenten de nodige ondersteuning te bieden om het studieprogramma met succes af te ronden en eventuele onvolkomenheden te verhelpen.
 • om onze uitstekende academische reputatie te behouden.
 • zich te houden aan het basisrecht van onderwijs zoals uiteengezet in de Verklaring van de Rechten van de Mens, door een betaalbaar alternatief te bieden om educatieve doelen te bereiken voor een breed spectrum van mensen wereldwijd met verschillende maatschappelijke en economische achtergronden.
 • om onze studenten een gevoel van vertrouwen en zelfvertrouwen bij te brengen in hun vermogen om toegang te krijgen tot de enorme mogelijkheden die beschikbaar zijn via informatiekanalen, het wereldwijde web, particuliere, publieke, non-profitorganisaties en niet-gouvernementele organisaties in een steeds groter wordende wereldwijde gemeenschap.
 • leerlingen in staat te stellen en hen te helpen gebruik te maken van de enorme hoeveelheid middelen uit de wereldomgeving om het huidige continuüm van armoede en beperkingen te elimineren.
 • het gebruik van informatietechnologie intensiveren om op de hoogte te blijven van universiteiten voor afstandsonderwijs.

verenigingen

AIU of haar leden hebben aangesloten / lidmaatschappen bij verschillende verenigingen. Hieronder staat een lijst die nuttig kan zijn voor studenten bij hun onderzoek en / of om te voldoen aan hun academische vereisten voor het programma.

136927_Clipboard01.jpg

136978_bottom.jpg

toelatingen

Neem vandaag nog contact met ons op!

We begrijpen hoe druk volwassenen geen tijd hebben om weer naar school te gaan. Nu is het mogelijk om je diploma te behalen in het comfort van je eigen huis en toch tijd te hebben voor jezelf en je gezin. Het Admissions Office is hier om u te helpen, voor meer informatie of om te zien of u in aanmerking komt voor toelating, neem dan contact met ons op. Als u klaar bent om te solliciteren, dient u uw online aanvraag in en plakt u uw cv en eventuele aanvullende opmerkingen / vragen in het daarvoor bestemde gebied.

Lees meer over onze accreditatie “ Klik hier !”

Adres: Pioneer Plaza, 900 Fort Street Mall 905, Honolulu, HI 96813, Verenigde Staten van Amerika

Locaties

 • Honolulu

  Honolulu, Verenigde Staten

  • Honolulu

   Fort Street Mall,900, 96813, Honolulu

   Vragen