Keystone logo
Athena School of Management

Athena School of Management

Athena School of Management

Invoering

Athena School of Management is de meest exclusieve businessschool van India, gelegen in de Corporate Hub van Hiranandani Gardens, Powai in Mumbai. Athena richt zich op het creëren van toekomstige bedrijfsleiders door middel van meerdere stages, wereldwijde allianties, diepgaande zakelijke verbindingen en baanbrekende pedagogiek.

Athena werpt een nieuwe kijk op managementeducatie, met de nadruk op een door eindgebruikers gestuurd leerplan, ontworpen en gegeven door de beste van Corporate India om de volgende generatie bedrijfsleiders te creëren.

In een dynamische en snel evoluerende zakelijke omgeving streven we ernaar om toekomstbestendige bedrijfsleiders en ondernemers te creëren die zich niet alleen aanpassen aan verandering - zij zijn de verandering!

Ons motto is "Consilio Et Animis", wat Latijn is voor "Door wijsheid en moed" - de twee kwaliteiten die onze studenten nodig hebben om het toppunt van succes te bereiken!!

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Mumbai

    Technology Street, 400076, Mumbai

    Opleidingen

      Vragen