Keystone logo
Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Invoering

Het New College of Interdisciplinary Arts and Sciences aan de levendige West-campus van Arizona State University richt zich op een persoonlijke leerervaring en de complexe en unieke manieren waarop verschillende studiegebieden met elkaar omgaan en elkaar beïnvloeden om je beter voor te bereiden op de toekomst.

De undergraduate en graduate graden die binnen het New College worden aangeboden, zijn ontworpen om innovatieve cursussen en praktische ervaringen te bieden om studenten voor te bereiden op de sociale, economische, politieke en culturele uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd in een snelgroeiende, diverse wereldwijde markt.

New College-programma's leggen de nadruk op ervaringsleren dat academische disciplines omvat en moedigt waardering aan voor alle vormen van creativiteit. Elk programma biedt studie en verkenning die een dieper begrip van de diversiteit en de onderling afhankelijke aard van de menselijke ervaring bevorderen.

Een curriculum dat een meedogende en creatieve benadering van de complexiteit van echte uitdagingen ondersteunt, is een kenmerk van het New College. Bij het zorgvuldig samenstellen van cursussen voor deze graden, ASU New College de nationaal geprezen ASU New College faculteit zich in om programma's te ontwikkelen die studenten leren hun intellectuele nieuwsgierigheid te koesteren en uit te breiden.

New College-programma's en cursussen helpen studenten een kritische kijk te ontwikkelen op basis van observatie en een breed scala aan onderzoeksmethoden, waardoor ze worden voorbereid om onafhankelijke denkers te worden die in staat zijn om hun samenleving vorm te geven.

Locaties

  • Phoenix

    North 47th Avenue,13591, 85051, Phoenix

    Vragen