Keystone logo
Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Invoering

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College ( ASU MLFTC ) creëert kennis, mobiliseert mensen en onderneemt actie om het onderwijs te verbeteren.

De faculteit van het Mary Lou Fulton Teachers College creëert kennis door te putten uit een breed scala aan academische disciplines om inzicht te krijgen in belangrijke vragen over het leerproces, de praktijk van het lesgeven en de effecten van onderwijsbeleid.

Mary Lou Fulton Teachers College mobiliseert mensen door middel van bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's, door niet-universitaire professionele ontwikkelingsprogramma's en sociaal ingebedde, multilaterale betrokkenheid van de gemeenschap.

Mary Lou Fulton Teachers College onderneemt actie door mensen en ideeën samen te brengen om de capaciteiten van individuele docenten te vergroten en de prestaties van onderwijssystemen te verbeteren.

Principiële innovatie is de kernwaarde die alle activiteiten op Mary Lou Fulton Teachers College inspireert: onze academische programma's; onze strategische initiatieven; hoe we onderwijzen en leren, en hoe we omgaan met elkaar en met de gemeenschappen die we dienen.

Bij Mary Lou Fulton Teachers College willen we conversatie en actie over onderwijs verder stimuleren dan normaal. In deze blog delen ik en anderen die zijn aangesloten bij MLFTC een deel van wat we doen en waarom we het doen. We reflecteren op wat we hebben geleerd en wat ons blijft uitdagen.

Locaties

 • Tempe

  South Forest Mall,1050, 85281, Tempe

  • North Mountain Village

   North Mountain Village, Verenigde Staten

   • Mesa

    Mesa, Verenigde Staten

    Vragen