Keystone logo
Asian Institute of Management

Asian Institute of Management

Asian Institute of Management

Invoering

82115_image1.jpeg

Het Asian Institute of Management (AIM) is een internationale graduate school die ernaar streeft om de groei van Aziatische samenlevingen te ondersteunen door professionele, ondernemende en sociaal verantwoordelijke managers te ontwikkelen. De Stephen Zuellig Graduate School of Development Management (ZSDM) is het antwoord van AIM op de uitdaging van het ondersteunen van de Aziatische ontwikkeling. Door met de agenda Duurzame Ontwikkelingsdoelen samen te werken, creëert de school principiële ontwikkelingsleiders en managers die goed zijn toegerust om duurzaam succes te bereiken. ZSDM betrekt opkomende economieën bij het opbouwen van een team van civiele leiders en bedrijfsmanagers die toegerust zijn om probleemoplossers, veranderingsagenten en effectieve medewerkers te zijn.

82113_82044_Capture.JPG

Azië is een regio met dramatische contrasten, waarbij de oosterse traditie wordt vermengd met snelle verwestersing. Concurrerende ideologieën bestaan ​​temidden van nieuwe synergieën.

In deze regio van grote welvaart en ontzettende armoede, is onze rol om ondernemers, bedrijfsleiders en ontwikkelingsleiders in staat te stellen een duurzame sociale, politieke, technologische en economische ontwikkeling te initiëren. Om dit te bereiken, is het instituut categorisch Aziatisch, met een sterke concentratie op Zuidoost-Azië en de economische gemeenschap van ASEAN.

Onze faculteit, studenten, lesmateriaal en onderzoek zijn overwegend Aziatisch. Onze programma's zijn ontworpen voor Aziatische behoeften, onze benadering afgestemd op het Aziatische management en reageren op eigenaardige Aziatische problemen, terwijl ze worden verbeterd door een mondiaal perspectief.

Studenten komen naar AIM vanwege de meer dan 40 jaar ervaring van het instituut in het overdragen en verbeteren van kennis en vaardigheden om gevoeligheid te ontwikkelen voor de diverse culturen en geloofssystemen, bedrijfsstructuren, governance en regelgevende omgevingen in de regio.

We hebben ons gevestigd als de bron van hoogwaardige menselijke hulpbronnen voor de private en publieke sector in opkomende markten, met name Azië.

Bedrijfs- en ontwikkelingsbeheer bij het Instituut worden geïllustreerd door het volgende:

EMINENT LEIDERSCHAP

Onze internationale raad van bestuur en raad van bestuur bestaat uit prominente bedrijfsleiders en academici die een diep engagement delen voor de ontwikkeling van Azië en zijn mensen.

EEN MULTICULTURELE OMGEVING

Onze studentenorganisatie is multinationaal en voornamelijk Aziatisch.

TOEGANG TOT ONS STERK ALUMNI-NETWERK

Onze alumni zijn te vinden op het hoogste niveau van verantwoordelijkheid in de private, publieke en non-profitsector in de regio Azië-Pacific en elders in de wereld.

VAARDIGHEDEN EN KENNIS OM AZIË TE ONTGRENDELEN

Onze curricula, cursussen en lesmateriaal zijn ontwikkeld voor de omstandigheden en behoeften van zowel particuliere als openbare Aziatische bedrijven en worden niet alleen op de Filippijnen maar ook in andere Aziatische landen aangeboden.

EEN PRAKTIJKGERICHTE AANPAK

Onze academisch en professioneel gekwalificeerde faculteit heeft een brede regionale visie en ruime ervaring in en kennis van het Aziatische management en de Aziatische praktijk. Onze benadering is praktijkgericht en onze relaties met organisaties overal in de regio zijn fundamenteel voor de ontwikkeling en verbetering van onze programma's en activiteiten.

We creëren innovatieve managementprogramma's en hebben relaties opgebouwd met belangrijke academische instellingen en ontwikkelingsorganisaties over de hele wereld.

INTELLECTUEEL LEIDERSCHAP

Onze onderzoekscentra vormen een nexus waarin de privésector, de overheid en het maatschappelijk middenveld verbinden, samenkomen en samenwerken. We halen steun uit de regio op het gebied van financiële bijdragen en deelname van het management en de bedrijfsgemeenschap aan de onderwijs- en onderzoeksactiviteiten van AIM.

PRAKTIJK LEREN MET DE CASESTUDY-METHODE

Onze programma's zijn ontworpen voor praktische toepassing in de echte wereld. Om dit doel te bereiken, gebruiken we de casusmethode als een primaire manier van lesgeven en leren. Onder deze methode, die werd aangepast vanuit het eigen systeem van de Harvard Business School, analyseren studenten feitelijke bedrijfsscenario's om hun analytische, besluitvormings- en communicatievaardigheden aan te scherpen.

De methode stimuleert ook levendige discussies tussen klasgenoten, resulterend in een robuuste en dynamische leeromgeving.

LERENDE TEAMS

Om samenwerkend leren en leiderschap te bevorderen en het multiculturele ethos van de school onder studenten te bevorderen, wijzen we ze allemaal toe aan een 'lerend team' of 'kan groep'. Deze teams bieden studenten een gevarieerde leeromgeving en bieden iedereen de mogelijkheid om Ervaar en profiteer van veelzijdige perspectieven.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Makati

    Paseo de Roxas,123, 1229, Makati

Vragen