Keystone logo
Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth

Invoering

Dit is AUB.

Een plek om je werk vorm te geven en op te bouwen; leren, delen, provoceren en samenwerken.

Waarom AUB?

Een campus. Meerdere disciplines. Onbeperkte mogelijkheden.

We zijn een toonaangevende kunstuniversiteit voor de creatieve industrie. We innoveren onophoudelijk, werken samen en verbinden ons op manieren die van creatief talent een carrière maken.

We bevinden ons op een van de mooiste, bekroonde natuurlijke locaties van het VK, maar het is niet alleen schoonheid, vrede en rust waar studenten van kunnen profiteren tijdens hun studie aan AUB; Bournemouth zelf is ook de thuisbasis van een van de snelst groeiende creatieve en digitale hubs in Europa, met zijn digitale sector die meer dan 7.500 digitale banen ondersteunt en meer dan £ 340 miljoen bijdraagt aan de Britse economie.

En bij AUB is het niet alleen een bloeiende digitale en creatieve omgeving waarin je afstudeert. Je wordt vanaf het begin ondergedompeld in een rijke artistieke gemeenschap. AUB produceert werkklare afgestudeerden met een uitstekende staat van dienst. Een toegangspoort tot de creatieve industrie in het VK en daarbuiten.

164876_300x600pxDrawingstudio.jpg
Ondersteuning van studenten.

Naar de universiteit gaan betekent niet alleen leren over je diploma, het houdt ook in dat je over jezelf leert. Terwijl je docenten hier zijn om je te helpen met academische studies, is Student Services er om te zorgen voor al die levensaspecten waarover je tijdens je tijd bij AUB zult blijven leren.

We bieden extra hulp aan iedereen die dat nodig heeft. We bieden een reeks gespecialiseerde diensten om het beheer van je studie gemakkelijker te maken.

Meer te weten komen.

"Ik had het gevoel dat ik mezelf kon zijn omdat iedereen zichzelf was" Nebras Jamali, BA (Hons) Acteren, Alumni speelde in BBC's Our Girl.

164873_block3600x200Students.jpg

Kijk niet naar deze ruimte, solliciteer ervoor.

Er zijn verschillende routes die je kunt gebruiken om je aan te melden voor een van onze bacheloropleidingen, afhankelijk van je omstandigheden.

Als u een aanvraag indient vanuit het VK of de Kanaaleilanden, moet u een aanvraag bij ons indienen via UCAS. Als je solliciteert vanuit de EU of het buitenland, zijn er andere opties beschikbaar naast het aanvragen via UCAS, zoals rechtstreeks of via een agent.

Vraag nu een bachelordiploma aan.

Een MA of postdoctoraal diploma is een kans om voort te bouwen op je prestaties en op een gevorderd niveau te studeren. Onze MA's zullen je begrip van een onderwerp verdiepen; waardoor je de kans krijgt om je werk kritisch te benaderen en je praktijk aan te scherpen.

Vraag nu een postdoctorale opleiding aan.

Beurzen en beurzen.

We streven naar een diverse studentenomgeving met het beste creatieve talent in het VK en hebben een groot aantal beurzen en beurzen beschikbaar. Deze worden toegekend voor elk jaar van je cursus, waardoor je tijdens je studie bij ons financiële ondersteuning krijgt.

Meer te weten komen.

Creatieve campus.

Onze campus is een levende, ademende, academische omgeving voor creativiteit. Het is waar je geweldige dingen zult laten gebeuren. Met een achtergrond van opvallende architectuur, bevind je je in een gemeenschap van gelijkgestemde makers en denkers.

We investeren veel in de technologie en ruimten die u uitrusten voor het leven in het door u gekozen vakgebied, en we willen dat u gewend raakt aan de apparatuur en faciliteiten die u in de echte wereld zult aantreffen. Hier op de campus vind je alles wat je nodig hebt om te gedijen in de kunsten.

Nieuw in 2021, de AUB Open Dag Hub.

We weten dat niet iedereen een Open Dag kan bijwonen, daarom hebben we een virtuele hub gecreëerd die alle informatie samenbrengt die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

In onze Open Day Hub kun je live en opgenomen cursusgesprekken bekijken, chatten met huidige studenten, onze 360 virtuele campus verkennen en meer. We hebben alles wat je nodig hebt om te beslissen of we de universiteit voor jou zijn.

Registreer nu.

164874_block1600x200Campus.jpg

'S Werelds allereerste prospectus die volledig op Instagram is gebouwd.

Voor het eerst hebben we ons nieuwe prospectus op Instagram geplaatst.

Bekijk ons hoofdaccount op @aub_prospectus . Van daaruit kunt u onze speciale cursusaccounts en handleidingen bekijken en werk bekijken dat is gemaakt door pas afgestudeerden.

Bekijk ons prospectus voor 2022.

Lees meer op onze website.

Open dagen.

Onze virtuele Open Dagen zijn een fantastische kans om vanuit je luie stoel thuis bij ons te leren studeren. Je krijgt de kans om van onze studenten en docenten te horen, al je brandende vragen te stellen en te ontdekken hoe het leven is als #AUBMAKER.

Boek nu.

Locaties

  • Poole

    Wallisdown, BH12 5HH, Poole

Vragen