Keystone logo
Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts Dans (interdisciplinaire digitale media en perform.), MFA
Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Dans (interdisciplinaire digitale media en perform.), MFA

Tempe, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het MFA-programma in dans met een concentratie in interdisciplinaire digitale media en performance bouwt voort op de kracht van de School of Music, Dance en Theatre. Het breidt zich uit naar het specifieke gebied van nieuwe mediapraktijken.

De concentratie biedt een selecte groep afgestudeerde studenten een rigoureuze, diepgaande kans om zich te specialiseren in dans en transdisciplinaire digitale kunst. De graad wordt normaal gesproken behaald binnen drie jaar na verblijf. De interdisciplinaire lessen en onderzoeksactiviteiten van de transdisciplinaire School of Arts, Media, and Engineering die deel uitmaken van deze concentratie, geven studenten toegang tot geavanceerde media-apparatuur, studio's, projectfinanciering en interdisciplinaire medewerkers.

Het programma verwelkomt de diversiteit van studenten, inclusief terugkerende professionals die ervaring of interesse hebben in choreografie, danswetenschap en somatiek, dansonderwijs, dans en technologie, gemeenschapsbetrokkenheid, gelijkheid en inclusiepraktijken, professionele partnerschappen en dansbeurzen en -theorie. Het Master of Fine Arts-programma in dans zoekt studenten met een interdisciplinaire en interculturele benadering, die zelfgemotiveerd zijn, in staat zijn om duidelijke en bewezen doelstellingen te hebben en bereid zijn om nieuwe mogelijkheden te verkennen op het gebied van dans en daarbuiten. . Studenten worden aangemoedigd om hun potentieel als makers, artiesten, docenten, denkers en voorstanders van kunst te ontwikkelen. Regelmatige vertoningen, een afstudeerproject Master of Fine Arts, een schriftelijk document en mondelinge verdediging zijn vereist voor het behalen van de graad.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen