Keystone logo
Argosy University

Argosy University

Argosy University

Invoering

Argosy University heeft het onderscheid van het ondersteunen van een van de grootste gemeenschappen van afgestudeerde studenten in het land naast het hebben van een robuuste undergraduate studenten verdiend. Een T Argosy University, Heb je de kans om te leren en te groeien in een collegiale, ondersteunende academische omgeving dat het onderwijs en praktische training combineert met de flexibiliteit van de programma's voor werkende volwassenen. Op campussen in het hele land en online, onze ervaren en gepassioneerde faculteit streeft ernaar om u te machtigen om uw persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Het kiezen van Argosy

Op Argosy University, we zijn er trots op een van de grootste gemeenschappen van afgestudeerde studenten in de natie als een actieve, bloeiende undergraduate gemeenschap te steunen. Als student, zult u genieten van een collegiale, ondersteunende academische omgeving die benadrukt onderwijs en praktische training over het gebied van onderwijs, bedrijfsleven, medische wetenschappen en psychologie. Elk van onze programma's is bedoeld om de kennis, ethische waarden, en sociale vaardigheden van de beroepspraktijk inboezemen en waarden van maatschappelijke verantwoordelijkheid in een ondersteunende, lerende centraal klimaat van wederzijds respect en academische excellentie te bevorderen.

Faculteit ervaring Onze getalenteerde docenten en personeel zijn gewijd aan u te voorzien van de vaardigheden, begeleiding en het vertrouwen die nodig is om te gedijen in uw vakgebied. Onze faculteit gelooft leren komt uit te doen, zodat ze niet alleen de les-zij zich bezighouden. In aanvulling op hun academische opleiding, faculteit leden vertrouwen op hun eigen persoonlijke en professionele ervaringen om u te helpen de praktische toepassing van je studie te begrijpen.

Flexibel onderwijs Argosy University biedt opleidingen in flexibele leren formaten, waaronder online, 's avonds en in het weekend cursussen-all gebouwd om uw drukke schema past. Leer in één van onze 28 campus locaties in de Verenigde Staten of in een interactieve online klaslokaal dat toegankelijk is elk moment, dag of nacht. Of, combineren de twee voor een gemengde online en campus ervaring die uw unieke behoeften voldoet.

Persoonlijke ondersteuning Omdat wij geloven dat de ware maatregel van een universiteit is geen student inschrijving, maar student succes, zult u een-op-een ondersteuning van onze docenten en personeel van de inschrijving aan het afstuderen, aangepast aan uw specifieke wensen te ontvangen. Uw collega's zullen andere volwassen studenten die, net als u, willen hun kennis uit te breiden, bouwen op hun deskundigheid en hun carrière mogelijkheden te vergroten. We hebben ook geassembleerd een selectie van de middelen die u kunnen helpen langs de weg, met inbegrip van online en campus bibliotheken, carrière diensten, wetenschappelijk advies, begeleiding, en nog veel meer!

Rijke erfgoed Op Argosy University, bieden wij een opleiding gebouwd op een traditie van innovatie en professionaliteit. De geschiedenis van Argosy University begon in september 2001 met de samenvoeging van drie afzonderlijke en vooraanstaande academische instellingen - De Amerikaanse Scholen van Professional Psychology, de Universiteit van Sarasota, en het Medisch Instituut van Minnesota. De combinatie van deze scholen een unieke leeromgeving die vandaag de dag nog steeds in onze campussen en onze online programma's, waar we nog steeds omarmen een ondernemende geest en de focus op de toepassing van kennis naar de professionele wereld.

Locaties

  • Orange

    Argosy University, 333 City Boulevard West, Suite 1810, CA 92868, Orange

Vragen