Keystone logo
Arcada

Arcada

Arcada

Invoering

Welkom bij Arcada - de thuisbasis van nieuwsgierigen en ambitieuze mensen!

Waarom Arcada ? Of dit nu de eerste stap in je carrière is of dat je al goed bent ondergedompeld in het beroepsleven, bij Arcada ontwikkel je vaardigheden om toekomstige uitdagingen aan te gaan.

181472_Arcada_photos_2022__004.jpg

Arcada is een multi-professionele hogeschool (UAS) in Helsinki, Finland. Wij bieden hoogwaardig praktijkgericht hoger onderwijs op bachelor- en masterniveau. Alle bacheloropleidingen bevatten praktijkstages, waardoor je een voorsprong hebt op je toekomstige carrière. Onze alumni zijn gewild op de arbeidsmarkt, een bewijs van de kwaliteit van het onderwijs dat we bieden.

Op onze internationale campus komen 2700 studenten en 170 medewerkers uit verschillende disciplines samen om de experts van morgen op te leiden en slimme en duurzame oplossingen te creëren. We bieden Engelstalige programma's aan op het gebied van Business Management en Analytics, Cultuur en Media, Gezondheidszorg en Energie en Materiaaltechnologie.

181473_Arcada_photos_2022__096.jpg

Onze campus in Arabianranta biedt moderne accommodatie tegen concurrerende huurprijzen in een prachtige omgeving met de zee om de hoek. De studentenappartementen, 610 in totaal, liggen dichtbij alles wat je nodig hebt: het UAS-hoofdgebouw, een winkelcentrum en tram- en bushaltes. Met het openbaar vervoer bent u in 15 minuten in het stadscentrum van Helsinki.

Als je kennis voor het leven wilt opdoen, wilt groeien als persoon en wilt ontdekken wat je hart sneller doet kloppen, dan is dit de UAS voor jou!

Kom naar Arcada ! Het is jouw tijd om te schitteren.

Locaties

  • Helsinki

    Jan-Magnus Janssonin aukio 1, , Helsinki

Vragen