Keystone logo
Aquinas Institute Of Theology Master of Arts in praktische theologie met een specialisatie in de missie van de gezondheidszorg
Aquinas Institute Of Theology

Master of Arts in praktische theologie met een specialisatie in de missie van de gezondheidszorg

St. Louis, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De 36-credit-uur Master of Arts in Practical Theology (MAPT) met een specialisatie in de gezondheidszorgmissie, gehuisvest in het Ashley-O'Rourke Center for Health Ministry Leadership, bouwt voort op het vijf-gangen Graduate Certificate in Health Care Mission met een extra zeven gangen. Het biedt een stevige basis voor leiders in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar een meer omvattende theologische basis.

Studenten in het MAPT-programma putten uit hun geloof en professionele ervaring zoals ze worden gevormd in de praktijken van theologisch onderzoek, analyse en synthese.

Cursussen richten zich op het leren van studenten op de belangrijkste gebieden van theologische studie. Door middel van een tweedelige, intensieve vormingscursus ter plaatse, verwerven studenten de tools die nodig zijn voor voortdurende groei in hun roeping als ministers van gezondheidszorg.

MAPT-studenten leren samen met Dominicaanse studentenbroeders, priesters, religieuze zusters, leken en vrouwen om hun begrip van het katholieke geloof te verdiepen. Online studenten nemen deel aan lessen zoals ze plaatsvinden op de campus en zijn actief in de conversatie en de leeromgeving.

Hoewel het hele programma is ontworpen om leiders te vormen voor de missie in de gezondheidszorg, omvat het MAPT-programma twee cursussen om studenten toe te rusten voor toekomstige groei in leiderschap in de bediening. Deze vormingscursussen integreren de theologische inzichten die studenten tijdens het certificaatprogramma hebben opgedaan en bieden ook tools om agenten van transformatie te worden binnen de katholieke gezondheidszorg en daarbuiten.

Aan het einde van hun studie demonstreren studenten hun wetenschappelijke competentie in een schriftelijk uitgebreid examen dat hun vermogen aantoont om kritisch en reflectief te denken over theologiedisciplines heen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen