Keystone logo
Aquinas College

Aquinas College

Aquinas College

Invoering

huis-

aquinas College, Een inclusieve onderwijs gemeenschap geworteld in de katholieke en de Dominicaanse traditie, biedt een zeven vrije kunsten met een mondiaal perspectief, benadrukt carrière voorbereiding gericht op leiderschap en dienstbaarheid aan anderen, en bevordert een verbintenis tot levenslang leren gewijd aan het streven naar waarheid en de gemeenschappelijke goed.

Neem een ​​virtuele tour van onze campus door hier te klikken

Onze visie

Aquinas College is erkend als de uitzonderlijke katholieke liberal arts college dat individuen voor een loopbaan van leiderschap en service bereidt in het ontwikkelen van een duurzame en rechtvaardige mondiale gemeenschap.

Vrije kunsten

Liberal Arts onderwijs is zeer uitgebreid onderwijs, ontworpen om studenten die gedijen in alle dimensies van het leven te ontwikkelen. Bij Thomas van Aquino, terwijl de studenten krijgen carrière voorbereiding in specifieke disciplines, het doel is geschikt voor alles. Een opleiding voor de hele persoon die het beste is voor al het leven, niet alleen de 9-5 werk dag, maar je voorbereiden op een steeds veranderende wereld.

Wat kan het voor mij doen?

 • De vrijheid van een liberal arts onderwijs omvat geestelijke vrijheid en bevordert de manier van denken en leven dat de studenten in staat stellen om Gods doel te realiseren voor hen in het leven.
 • Door te focussen op de gehele persoon, de studenten inzicht te krijgen in hoe je een belangrijke rol vervullen in hun vrije tijd, bijvoorbeeld door een goede vriend, kerklid, echtgenoot, of een positieve bijdrage aan de gemeenschap.
 • In het verwerven van een brede, fundamentele onderwijs, worden de studenten voorbereid op een breed scala aan carrièremogelijkheden gedurende het hele leven.
 • Met een kleiner formaat en kleinere student / docent-ratio dan grotere universiteiten, dan heb je meer persoonlijke aandacht, meer kans om te worden doorverwezen naar stages en banen en leren om diepere relaties te bevorderen.
resultaat

Er zijn veel dingen trots op Thomas van Aquino te zijn. nationaal erkende, en die voor onze sterke academische programma's, atletiek, succes in duurzaamheid en service inspanningen, en vooral de uitkomsten van onze studenten.

National Awards

 • Celebrating our duidelijk katholieke en de Dominicaanse roots, werd Aquino bekroond met een Top 50 Katholieke Hogeschool (2015 Rankings van Best Katholieke Hogescholen en Universiteiten).
 • Aquinas werd ook gerangschikt als # 3 Best Value Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Best Midwestern Regional University (2016 CollegeChoice.net 2016 Rankings).

Student succes

Er zijn tal van mogelijkheden voor onze studenten om hun belangen te verkennen. Of het nu via het bestuderen van weg, het uitvoeren van undergraduate research, of het nastreven van een stage, er is voor ieder wat wils.

 • Thomas van Aquino heeft een extreem hoge plaatsing tarief, waar 90% van onze 2014 afgestudeerden waren ofwel werknemer of in graduate schools binnen zes maanden na het afstuderen.
 • Stage partners zoals Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Gezondheid, Grand Rapids Art Museum, Van Andel Research Institute en de Detroit Tigers en nog veel meer!
 • Thomas van Aquino is gerangschikt in de top 3 procent van alle boekhoudkundige programma's in het land op basis van de 2014 CPA-examen slagingspercentage.
 • We hebben bijna een 70% acceptatie in de medische school, en gedijen met het partnerschap met MSU College of Medicine Human Early Assurance Program.
 • 100% van de afgestudeerden in de verpleegkunde en de chemie werkzaam zijn binnen 6 maanden na het afstuderen.
 • Onderwijs studenten langs de Michigan Test voor Leraar Certification tegen een tarief van 92,4%.
 • Onze afgestudeerden hebben een 90% acceptatie naar de Fysieke Assistant, Fysiotherapie en Dental-programma's.
studenten

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Grand Rapids

  1700 Fulton St. E , 49506-1801, Grand Rapids

Vragen