Keystone logo
Anton Bruckner University

Anton Bruckner University

Anton Bruckner University

Invoering

De Anton Bruckner Private University is een open, innovatief centrum voor de kunsten, waar de artiesten en docenten van morgen een geïndividualiseerde opleiding krijgen in muziek, drama en dans.

Als een van de zeven Oostenrijkse universiteiten voor muziek en drama, en een van de vier universiteiten in Linz, de UNESCO City of Media Arts, ziet de Bruckner University haar rol zowel als oefenterrein voor optreden, lesgeven en academisch onderzoek, als als een belangrijke actor in de ontwikkeling en communicatie van de kunsten.

Het culturele landschap van Opper-Oostenrijk is een voorbeeld in het muziekonderwijs in heel Europa. De deelstaatregering van Opper-Oostenrijk geeft bijzondere steun aan kunstonderwijs en daarom zijn - in vergelijking met vergelijkbare instellingen - het collegegeld hier buitengewoon laag.

Cultuur kenmerkt Opper-Oostenrijk - een discussieproces over ons culturele model heeft een kader ontwikkeld voor toekomstige doelen in het cultuurbeleid. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om bij dit debat betrokken te zijn.

Locaties

  • Linz

    Hagenstraße,57, 4040, Linz

    Vragen