Keystone logo
鞍山师范学

鞍山师范学

鞍山师范学

Invoering

鞍山师范学Institute is een voltijds undergraduate college, gelegen met 's werelds eerste Emerald Buddha, Aziatische beroemde warmwaterbronnen, nationale schilderachtige Qianshan, in de stad Hua Baoyu en de stalen hoofdstad van de uitstekende toeristische stad, beschaafde steden - -Anshan City, provincie Liaoning .

De school werd opgericht in 1958 en werd in 1993 opgewaardeerd tot een bachelordiploma. In 2004 slaagde het voor de beoordeling van de onderwijskwalificatie van het ministerie van Onderwijs. In 2011 werd het goedgekeurd als een postdoctorale opleidingseenheid voor een masteropleiding in het onderwijs. In 2013 werd het goedgekeurd als een Chinese overheidsbeurs voor internationale studenten in China.

Sinds de oprichting van de school 61 jaar geleden, heeft de school zich gehouden aan het schoolmotto van "zowel vrije kunsten, kennis en actie combineren" , de schoolgerichte filosofie van " onderwijsgerichte, op kwaliteit gebaseerde school en dienstverlening aan de samenleving" , en het " onderwijzende , lokale en toepassingsgerichte" schoolmanagement gevolgd. Positionering , onwankelbaar het connotatieve ontwikkelingspad volgen met het verbeteren van de kwaliteit als de kern, het vormen van een uitstekende schooltraditie en het trainen van bijna 100.000 uitstekende afgestudeerden voor nationaal basisonderwijs, economische constructie en sociale ontwikkeling, overal in het moederland Voorkant.

De school heeft momenteel 3 campussen, met een oppervlakte van 750.000 vierkante meter, met een oppervlakte van 200.000 vierkante meter voor onderwijs- en onderzoeksadministratie. Er zijn 16 middelbare scholen, 3 openbare onderwijs- en onderzoeksafdelingen en 1 aangesloten middelbare school. Vaste activa bedragen 431 miljoen yuan, waarvan onderwijs- en onderzoeksapparatuur 129 miljoen yuan waard is . De bibliotheek heeft een collectie van 1.116 miljoen boeken.

De school heeft momenteel 1.133 docenten en personeel, waaronder 760 fulltime docenten en 468 met senior titels of hoger. Er zijn 5 mensen geselecteerd in de "Honderd Talenten" van het Honderd-Tienduizendtalent-project van de provincie Liaoning, 4 onderwijsteams op provinciaal niveau, 3 professionele leiders op provinciaal niveau, 7 onderwijzende leraren op provinciaal niveau en uitstekende inbrengexperts op gemeentelijk niveau, leidende talenten en talenten op hoog niveau Er zijn 5 personen en 58 master docenten.

De school heeft momenteel 7 inschrijvingsgebieden voor masteropleidingen, die voorschoolse educatie en vakonderwijs zijn (taal, wiskunde, ideologisch en politiek, scheikunde, Engels, natuurkunde). Er zijn 51 voltijdse niet-gegradueerde majors (die 8 disciplines van onderwijs, vrije kunsten, wetenschap, kunst, management, techniek, rechten en geschiedenis omvatten), 28 hogere beroepsopleidingen en 28 provincies voor toelating tot niet-gegradueerden. Er zijn in totaal 18.239 studenten van verschillende typen, waaronder 180 postdoctorale studenten, 9.170 algemene studenten, 3445 algemene studenten en 244 internationale studenten. De coördinatie van postdoctoraal onderwijs, niet-gegradueerd onderwijs, beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs en internationaal studentenonderwijs is gevormd. Ontwikkeling van de schoolstructuur.

De school heeft momenteel 1 majors voor eersteklas niet-gegradueerdenonderwijs op provinciaal niveau, 1 majeur op provinciaal niveau, 2 majors op provinciaal niveau voor toepassingsgerichte transformatie, 4 majors voor transformatieontwikkeling op provinciaal niveau, 33 onderwijsprijzen op provinciaal niveau en het ministerie van Onderwijs De onderwijscommissie heeft 17 belangrijke bouwcursussen, 17 kwaliteitscursussen op provinciaal niveau, 3 studieboeken op nationaal niveau voor planning en 4 praktijkopleidingen buiten de campus voor studenten op provinciaal niveau.

Sinds het ' Twaalfde vijfjarenplan' heeft de school 357 wetenschappelijke onderzoeksprojecten uitgevoerd boven het provinciale niveau, waaronder 13 nationale projecten zoals de National Natural Science Foundation, de National Social Science Foundation en de National Art Foundation. Ze heeft 985 papers gepubliceerd boven de belangrijkste tijdschriften, waaronder SCI, EI, CPCI, enz. Zochten en verzamelden 460 artikelen, redigeerden en namen deel aan de redactie van 311 boeken en studieboeken. De school organiseerde een "鞍山师范学of Technology" en publiceerde in het land.

Op het gebied van talententraining blijft de school de hervorming van het talententrainingsmodel verdiepen, de voordelen en kenmerken van de lerarenopleiding versterken en de training van toegepaste talenten krachtig promoten. De school legt het concept vast van ' full-staff education, full-process education, allround education' , implementeert uitvoerig een alomvattend tutorsysteem en academisch tutorsysteem, implementeert de ' run morele ' vrijwillige dienstactie voor studenten, en bevordert krachtig de coördinatie van de kennis, vaardigheden en kwaliteit van studenten ontwikkeling van. In de afgelopen jaren hebben de culturele activiteiten, klassen, clubs en individuele studenten van de school achtereenvolgens de ' Ninth College Campus Culture Construction Outstanding Achievement Award', ' National Advanced Class Group', ' National Top 100 Entrepreneurship Association', ' National Excellent Communist Youth League Member' en andere onderscheidingen gewonnen. Het aantal studenten dat deelneemt aan wetenschappelijke onderzoeksprojecten, het publiceren van papers en prijzen in verschillende wetenschaps- en technologiecompetities neemt jaar na jaar toe. Het aantal en het niveau van prijzen in competities voor studenteninnovatie en ondernemerschap zijn blijven stijgen, het percentage postdoctorale toelatingsexamens is jaar na jaar toegenomen en de arbeidsparticipatie van afgestudeerden aan het einde van het jaar is altijd ongeveer 95% geweest.

De school geeft ten volle de voordelen van de geesteswetenschappen en kunstdisciplines om de regionale stedelijke culturele constructie te helpen. Zich baserend op het Liu Lanfang Art Research Center, het National Studies Centre en het Liren Art Museum, onderzoekt, sorteert en verspreidt u regionale karakteristieke culturen zoals Qianshan Culture, Northern Ceramics, Anshan Storytelling en Industrial Heritage. De school bevordert actief de integratie van productie en onderwijs, samenwerking tussen school en onderneming, werkt samen met bekende bedrijven zoals Phoenix Education Group, ZTE Corporation en Dane Group om professionele talenten op te leiden, en maakt actief contact met de regionale cultuur, toerisme, sport, gezondheidszorg en andere industrieën, en de sociale dienstverlening is aanzienlijk verbeterd.

De school organiseert uitgebreide internationale uitwisselingen en samenwerking, en bevordert actief internationaal onderwijs. Tot nu toe heeft de school vriendschappelijke samenwerkingsovereenkomsten gesloten met meer dan 100 universiteiten en onderwijsonderzoeksinstellingen in meer dan 20 landen en regio's, waaronder de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Polen, Rusland, Australië, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Peru, Japan en Zuid-Korea. Aanzienlijke uitwisselingen en samenwerking hebben plaatsgevonden in vele aspecten, zoals uitwisselingen, uitwisselingen tussen leraar en leerling en culturele uitwisselingen. Als " ontvangende instelling van Chinese overheidsbeurzen voor internationale studenten in China" heeft de school meer dan 3.500 internationale studenten voor de lange en korte termijn uit meer dan 20 landen opgeleid.

In de afgelopen jaren is de sociale invloed van de school blijven toenemen. Het is de vice-voorzittereenheid van de National Teacher Education Alliance of Local Colleges , de coöperatieve eenheid van het " Three North" -gebied van hogere normale hogescholen , de provinciale hoofdopleiding van de kleuterschool, de provinciale onderzoeksgroep voor lerarenopleiding en de provinciale cultuur en kunst. Exchange basis. De school heeft ook achtereenvolgens onderscheidingen gewonnen zoals " de eerste lichting van nationaal-socialistische kernwaarden co-constructie en onderwijsbases", " Liaoning Province Ideological and Moral Construction Demonstration School", en " Liaoning Province Advanced Collective for Study in China" .

Met het oog op de toekomst zal de school de grote vlag van Xi Jinping's gedachten over socialisme met Chinese kenmerken in het nieuwe tijdperk hoog houden, de geest van het 19e Nationale Congres van de Communistische Partij van China volledig implementeren en de geest van de Nationale Onderwijsconferentie volledig implementeren. Werk hard voor lokale hogescholen met onderscheidende kenmerken van lerarenopleiding bij vergelijkbare instellingen!

Locaties

  • Anshan

    Ping'an Street,43, , Anshan

    Vragen