Keystone logo
Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School

Invoering

Alfred Nobel Open Business School Zwitserland

Er zijn maar weinig landen die met een modieuze uitdrukking vaak als merk kunnen worden beschouwd. Het opbouwen van merken is benijdenswaardig en moet worden gevolgd, aangezien de producten en diensten die concepten zijn geworden, van het Zwitserse zakmes tot het horloge, tot de ZWITSERSE luchtvaartmaatschappij, elkaar versterken. Dit betekent natuurlijk ook dat kwaliteit, precisie en nauwkeurigheid met elk van deze kunnen worden geassocieerd. En hier hebben we praktisch een van de sleutels tot succes bereikt. In Zwitserland zijn regelgeving en kwaliteit die elk detail omvatten de garantie dat we niet teleurgesteld, misleid of fout kunnen gaan. Dit is wat wij onze studenten bieden.

Tientallen jaren ervaring en kwaliteit trekken onze studenten uit alle continenten van de wereld aan. We zijn er trots op dat we kandidaten uit 50 landen hebben en een internationaal netwerk van studentencontacten hebben opgebouwd.

Het zakenleven wordt over de hele wereld op verschillende manieren uitgeoefend. Dit kun je uit boeken leren, maar hier kun je het rechtstreeks leren van onze professoren uit verschillende delen van de wereld. Ze presenteren naast universitaire kennis ook de zakenwereld van hun continent.

Het doel van onze Engelstalige opleidingen is het verlangen naar kennis op te wekken, praktijkgerichtheid te ontwikkelen, met toepasbare kennis op het leven voor te bereiden en professionals op te leiden die hongerig zijn naar succes. Dit zijn de belangrijkste pijlers van onze onderwijsinstelling waarop onze studenten hun carrière kunnen bouwen.

Onze kandidaten kunnen deelnemen aan online cursussen, zodat ze tijdens hun studie hun professionele carrière niet achter zich hoeven te laten. Studenten kunnen hun scriptie/scriptie zelfs in hun eigen taal schrijven, rekening houdend met professionele aspecten, over een onderwerp dat dicht bij hun vakgebied ligt.

De filosofie van ANOBS is “praktische training, die verkoopbare professionals voortbrengt die verlangen naar succes”.

Onze principes:

 • Een verlangen naar kennis opwekken
 • Oefenoriëntatie
 • Verwerven van bruikbare kennis
 • Verhandelbaarheid
 • Professionaliteit

Locaties

 • Zürich

  Löwenstrasse 20, 8001, Zürich

 • Zürich

  Zürich, Zwitserland

  Vragen