Keystone logo
Anglia Ruskin University MA in ontwikkeling van computerspellen (kunst)
Anglia Ruskin University

MA in ontwikkeling van computerspellen (kunst)

Cambridge, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10.000 / per year *

Op de campus

* Britse studenten: £ 10.000 per jaar | internationale studenten: £ 17.500 per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwikkel de volgende generatie videogames. Word lid van een multi-skilled team en maak deel uit van een levendige games- en technologiegemeenschap.

Als je een diploma hebt behaald in een kunst- en ontwerp- of computerspelgerelateerd vak, kun je je met onze op kunst gebaseerde cursus specialiseren in gamekunst op masterniveau.

Studeer in Cambridge, de thuisbasis van ontwikkelaars zoals Jagex, Frontier Developments en Ninja Theory, en krijg toegang tot geavanceerd onderzoeksmateriaal via onze samenwerking met het Global Science & Technology Forum.

Je kunt je carrièrevooruitzichten een boost geven door deel te nemen aan evenementen met branchevertegenwoordigers, zoals het gamingfestival Brains Eden van de ARU, waar gamestudio's het nieuwste talent oppikken.

Studeer Computer Games Development (Art) aan de ARU en je neemt deel aan een cursus die 100% scoorde voor algemene tevredenheid in de Postgraduate Taught Experience Survey 2019.

Je werkt in de inspirerende omgeving van ons nieuwe Compass House Games Centre, waar je de kans krijgt om samen te werken met postdoctorale studenten van onze MSc Computer Games Development (Computing).

We moedigen je aan om in ontwerpproductieteams te werken en creatieve en technische uitdagingen aan te gaan met programmeurs en professionals uit de industrie.

Je ontwikkelt je ontwerpvaardigheden door te werken aan live briefs van bedrijven zoals Sony en Sumo Digital en leert hoe je succesvolle games maakt en publiceert op verschillende platforms.

Het oosten van Engeland heeft 135 actieve gamebedrijven, terwijl Cambridge goed is voor bijna 20% van de Britse computergame-industrie, dus ARU is een geweldige plek om te studeren en stage te lopen om contacten op te bouwen met grote game-ontwikkelaars.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen