Keystone logo
Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Invoering

Over ons

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University (AFMKU) is een volwaardige, geaccrediteerde, niet-publieke instelling voor hoger onderwijs die zich met een ongekende snelheid ontwikkelt. Het is nu een bloeiend en levendig academisch centrum gevestigd in de op één na grootste stad van Polen, Krakau, de stad die bekend staat om een uitzonderlijk rijke academische traditie die meer dan 600 jaar teruggaat.

Binnen 7 faculteiten bieden we 24 studierichtingen aan bijna 9000 studenten. We hebben onze eigen state-of-the-art campus gebouwd, die het universiteitsbestuur, uitstekende onderwijsfaciliteiten, computerlabs, cafetaria, winkels, dokterspraktijk, fitnessruimte, bibliotheek, studentenorganisaties, tv-studio, kunstgaleries, universiteitshotel en nog veel meer omvat. De opmerkelijke vooruitgang die we hebben geboekt is duidelijk te zien in de ontwikkeling van ons academisch aanbod die in deze korte periode sinds de oprichting heeft plaatsgevonden.
We hebben het recht om doctoraatsdiploma's te verlenen in drie wetenschappelijke disciplines en het recht om de gehabiliteerde doctoraatsdiploma's te verlenen in de sociale wetenschappen binnen de discipline van de rechtswetenschappen.

De universiteitscampus ligt op een uitstekende locatie met gemakkelijke toegang vanaf de trein- en busstations en een internationale luchthaven. De universiteit is gevestigd in het stadscentrum aan de oever van de Wisla, op ongeveer drie kilometer van het historische hart van de metropool - de toeristische trekpleister van wereldklasse, de Oude Stad, ligt op slechts dertig minuten lopen of op tien minuten rijden met een van de frequente bus- of tramdiensten. Supermarkten, een winkelcentrum en een bioscoop liggen allemaal op loopafstand.

Locaties

  • Kraków

    Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705, , Kraków

Opleidingen

Vragen