Keystone logo
Andorra Aviation Academy

Andorra Aviation Academy

Andorra Aviation Academy

Invoering

Andorra Aviation Academy is gelegen in het Prinsdom Andorra. Geïnspireerd door een groep luchtvaartenthousiastelingen werd in juni 2015 een overeenkomst getekend om deze unieke luchtvaartopleiding te creëren met de Andorrese regering en de Universiteit van Andorra.

EASA ATO 0033: De unieke Europese ATO direct onder direct toezicht van EASA.

Andorra Aviation Academy biedt 2 pilootopleidingsprogramma's (18 maanden Fast Track-cursus) en een 3-jarige Bachelor of Aviation-opleiding erkend in Europa en in 47 staten (180 ECTS European Credits Transfer System volgens het Bologna-proces).

 • Pilotentrainingsprogramma's
 • Goedgekeurd en gecontroleerd door EASA
 • 100 KSA-syllabus
 • Alle lessen in het Engels

Andorra Aviation Academy en haar partners bieden pilotenopleidingen aan die in Europa zijn goedgekeurd door EASA (EASA ATO.0033)

De Academy biedt een professionele universitaire en vliegopleidingsomgeving die de best-in-class luchtvaartnormen bevordert op het gebied van veiligheid, kwaliteit, standaardisatie en prestaties. Bovendien ontwikkelt het managementvaardigheden om kritisch denken, besluitvorming in complexe omgevingen, leiderschap en communicatie te consolideren.

We gebruiken hetzelfde competentiemodel (9 competenties) dat door alle grote luchtvaartmaatschappijen wordt gebruikt om onze studenten in staat te stellen technische en niet-technische vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om de eerste positie als eerste officier te krijgen.

Op basis van het laatste universitaire onderzoek naar pilot- en complexe omgevingstrainingen hebben we een lesmethode ontwikkeld die 'mindful training' wordt genoemd, om studenten in staat te stellen om te gaan met complexe en onverwachte situaties en om 'mind mapping' bij studenten te bevorderen om aan de verwachtingen van de industrie te voldoen.

De opleiding van piloten is van nature duur. Om de opleidingskosten te verlagen en tegelijkertijd de normen hoog te houden, hebben we overeenkomsten gesloten met 'general aviation'-partners in Europa. Al deze voordelen dragen bij aan snellere doorlooptijden, om de kwaliteit van de opleiding te standaardiseren op basis van de laatste Europese eisen van EASA.

We bieden een all-inclusive programma (geen verborgen kosten) dat is afgestemd op de specifieke behoeften van elke student. Het hoofd van de opleiding neemt na afloop van elke fase rechtstreeks contact op met de ouders.

TKI (Technical Knowledge Instructors) zijn actieve en huidige piloten voor grote luchtvaartmaatschappijen, met een universitair diploma.

Het Prinsdom Andorra is een kleine onafhankelijke staat in de Pyreneeën, in Zuid-Europa, tussen Frankrijk en Spanje. Midden in de Pyreneeën geniet het land van meer dan 300 zonnige dagen per jaar door de mediterrane invloed op het klimaat.

De Andorrese luchthaven (LESU) ligt op 30 minuten van het stadscentrum met alle faciliteiten. In het noorden ligt de luchthaven van Toulouse op 2 uur en 30 minuten. weg met de auto of trein en in het zuiden is de luchthaven van Barcelona 2 uur en 30 minuten. weg over de weg. 4G-dekking is aanwezig in de 468 km2 van het land en op veel plaatsen is gratis wifi beschikbaar.

Omgeven door hoge bergen is er in de winter volop sneeuw en hebben we het grootste skigebied van Zuid-Europa. Last but not least is er het hele jaar door een onbeperkt aanbod van entertainment, sport en vrije tijd.

Andorra ligt in het hart van de Pyreneeën en biedt een fantastische verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Verschillende buitenschoolse studentenactiviteiten zijn ook beschikbaar bij Andorra Aviation Academy . Omdat het van vitaal belang is om te voldoen aan de behoefte om te ontspannen in zo'n veeleisende beroepsopleiding.

Andorra Aviation Academy bevindt zich binnen de Universiteit van Andorra in San Julia, Andorra, die een gunstige en stimulerende leeromgeving biedt.

Skipas

Dankzij onze samenwerking met Vall Nord bieden we onze studenten een onbeperkte skipas tegen een speciaal laag tarief in dit gebied van de Pyreneeën om optimaal te profiteren van onze Andorrese bergen.

Tijdens onze training hebben we de eisen van luchtvaartmaatschappijen gericht om onze studenten in staat te stellen legaal, veilig en operationeel gedrag aan te leren.

We hebben een overeenkomst gesloten met een Europese luchtvaartmaatschappij om, afhankelijk van hun behoeften, onze studenten in te huren na succesvolle afronding van de pilootcursus en de bacheloropleiding in de luchtvaart, en met een zakenluchtvaartbedrijf gevestigd in OysterJets in Oostenrijk (www.oysterjets.com) .

Onze partnerluchtvaartmaatschappij neemt deel aan het selectieproces van kandidaten en volgt de ontwikkeling van de opleiding om vanaf het begin van de opleiding de toekomstige voortgang van de piloot te beoordelen.

SunExpress

We hebben een overeenkomst gesloten met SunExpress, een luchtvaartmaatschappij (hoofdkantoor in Frankfurt) die een joint venture is tussen Lufthansa en Turkish Airlines, twee van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen ter wereld voor de werving en selectie van onze studenten, op basis van hun behoeften na hun vliegbrevet of hun bachelor van luchtvaart en piloot. De vloot omvat 66 B737NG en 6 A330 200, die voortdurend worden uitgebreid, www.sunexpress.com.

OysterJets

We hebben een overeenkomst gesloten met een groeiend Business Aviation-bedrijf in OysterJets, Oostenrijk. GmbH

De familie OysterJets is een groep gepassioneerde luchtvaartexperts en succesvolle ondernemers met verschillende achtergronden en industrieën.

Campusfuncties

Andorra levensstijl

Gastvrijheidsgevoel, de solidariteit van Highlander zijn de kenmerken van de lokale bevolking.

Respect en liefde voor de natuur, niet-vervuilende industrieën maken het land schoon en gezond.

Andorra wordt gerangschikt als een van de veiligste landen ter wereld, onze twee gecontroleerde grenzen en een efficiënte maar discrete politieafdeling maken het gebied tot een vertrouwde plek om van te genieten.

Het openbare gezondheidssysteem is modern en dicht bij patiënten met een ziekenhuis in het centrum van de hoofdstad plus een gemedicaliseerde helikopter die snel de zeer gespecialiseerde medische centra in Toulouse of Barcelona kan bereiken.

Studenten Huisvesting

Optioneel heeft Andorra Aviation Academy huisvesting onderhandeld op loopafstand van de Universiteit van Andorra en dicht bij de trainingsvluchtcentra in Europa tegen een speciaal studententarief.

We hebben "deals" met Gym & Sports Club, in de buurt van de universiteit, waar onze studenten toegang toe hebben.

opzichter

Een superintendent is verantwoordelijk voor het assisteren van studenten buiten de trainingsuren voor eventuele zorgen die ze zouden kunnen hebben om hen te laten focussen op hun studie.

  Locaties

  • Sant Julià de Lòria

   Plaça de la Germandat, 7, AD600, Sant Julià de Lòria

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen