Keystone logo
Andong National University

Andong National University

Andong National University

Invoering

Wij zijn een toonaangevende innovatieve universiteit.

De nationale en internationale onderwijsomgeving verandert snel en innovatie in het hoger onderwijs wordt een voortdurende uitdaging. In de voorhoede van innovatie van wereldklasse Andong National University en neemt ze uitdagingen als kansen aan. Als we de vierde industriële revolutie frontaal tegemoet treden, zullen we ernaar streven onderwijs en onderzoek te bevorderen door middel van onze innovatiecultuur.

We streven ernaar toekomstige leiders te koesteren.

Het uiteindelijke doel van het universitair onderwijs is om het talent te koesteren dat nodig is in de veranderende tijden. Talent heeft door de stormen van de geschiedenis vele vormen aangenomen en dat zal ook in de toekomst zijn. Zoals is gedaan, zal Andong National University toekomstige leiders blijven ontwikkelen met integriteit en een passie voor leren. Onze studenten zullen leren een visie te hebben, breed en diep, om verschillende waarden te begrijpen en te omarmen, en om de creatieve convergentie van vakkennis te leiden. We zullen dus staan als een grote universiteit die de competentie van studenten versterkt en het tijdperk van globalisering leidt.

We zullen onze roeping als nationale universiteit vervullen.

Het is onze roeping als nationale universiteit om bij te dragen aan de ontwikkeling van zowel de lokale als de nationale gemeenschappen en hen te dienen met deskundige kennis. Om onze missie te vervullen, zullen we organisatorische innovatie bevorderen om universitair management te verbeteren, creatief onderwijs mogelijk te maken door de fundamentele pool van menselijk kapitaal op te bouwen en ook onderzoek en industriële samenwerking op regionaal en mondiaal niveau te versterken met een op maat gemaakt samenwerkingskader. We hopen ons te vestigen als een prestigieuze nationale universiteit, waar het land, de regio en de leden van de universiteit allemaal trots op zullen zijn.

Locaties

  • Andong

    Andong, Zuid-Korea

    Vragen