Keystone logo
Anda Sprachschule

Anda Sprachschule

Anda Sprachschule

Invoering

Anda Sprachschule is een gastvrije taalschool waar een grote verscheidenheid aan talen in een zeer nauwe en vriendelijke sfeer worden onderwezen.

Onze school bestaat uit twee verschillende locaties in twee van de meest centrale wijken in Berlijn: Friedrichshein en Prenzlauer Berg. Beide wijken illustreren de ondergrondse cultuur van Berlijn en zijn bekend om het grote aanbod aan pubs, cafés en parken om weg te komen van de drukte van de stad.

Bij Anda Sprachschule bieden wij Duitse, Engelse, Spaanse, Franse, Italiaanse en Portugese cursussen voor volwassenen en voor bedrijven. Onze leraren zijn allemaal moedertaalsprekers, hooggekwalificeerd en ervaren en hebben een echte passie voor het leren van talen. Bij Anda krijgt u de mogelijkheid om talen te leren in kleine groepen van 6 studenten gemiddeld. Vanaf het begin zijn onze twee hoofdpunten communicatie en een solide grammaticale basis. We gebruiken flexibele onderwijsmethoden en geven persoonlijke aandacht, zodat al onze leerlingen hun doelen kunnen bereiken en het beste van hun verblijf op onze school kunnen halen. Al onze cursussen zijn gekoppeld aan het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen.

We willen dat onze leerlingen niet alleen communiceren en socialiseren in de doeltaal, maar ook de kans hebben om een ​​culturele uitwisseling te ervaren, omdat we het sterk overwegen om een ​​nieuwe taal te leren dan alleen de taal zelf te leren. Om deze integratie aan te moedigen, organiseren we elke week verschillende culturele activiteiten, zodat de leerlingen iets meer over de stad en zijn cultuur kunnen leren kennen. Bovendien zien we het als een geweldige kans om elkaar beter te leren kennen. Wij bieden ook accommodatie voor studenten, zowel in gedeelde flats als in gastfamilies, en er is ook een wekelijkse helpdesk waar we ondersteuning en informatie geven aan studenten die advies vragen.

Wij bieden een hele reeks cursussen de hele dag tegen zeer concurrerende en betaalbare tarieven. Er is ook de mogelijkheid om een ​​gratis proefles aan te nemen. Bezoek ons ​​en probeer het!

Locaties

 • Berlin

  Rigaerstr. 104 Friedrichshein, 10247, Berlin

  • Berlin

   Raumerstraße 21 Prenzlauer Berg, 10437, Berlin

   Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen