Keystone logo
Anaheim University Online

Anaheim University Online

Anaheim University Online

Invoering

Anaheim University Is een baanbrekende online instelling van hoger onderwijs opgericht in 1996 met zijn administratieve kantoren gevestigd in Anaheim, Californië. Anaheim University is geaccrediteerd door de Distributie-accreditatiecommissie (DEAC). De UNIVERSITEITDoor middel van de moderne online face-to-face leeromgeving biedt kansen voor studenten over de hele wereld om met de meest bekende experts op hun vakgebied te communiceren, zodat ze hun kennis verder kunnen verdiepen en hun professionele vaardigheden in een Gebruiksvriendelijke en interactieve omgeving. Anaheim University Biedt online programma's in het Engels lerarenopleiding, bedrijfsadministratie, internationale zaken, duurzaam beheer, ondernemerschap en filmmaking.

Anaheim University Is toegewijd aan zijn motto, "Studenten eerst, altijd." U en uw belangstelling zijn onze eerste zorg. Ons doel is om studenten over de hele wereld een kans te bieden om een ​​kwalitatief hoogwaardig onderwijs te krijgen, terwijl ze hun carrière tegelijkertijd bevorderen. Betaalbare onderwijzing stelt studenten in staat om cursus per cursus te betalen, aangezien ze door het programma gaan, waardoor veel kunnen afstuderen zonder schuld of studie leningen.

Missie

De universiteit van Anaheim is opgericht als een unieke, innovatieve en duurzame instelling van hoger onderwijs om aan de opleidingsbehoeften van een divers en globaal studentenlichaam te voldoen door middel van academische programma's van de hoogste kwaliteit. Toegewijd aan een studentgerichte filosofie maakt de universiteit van Anaheim hoger onderwijs toegankelijk voor gekwalificeerde studenten wereldwijd via zowel online als op campusstudie.

Anaheim University Doelstellingen

Profiteer van de mogelijkheden die beschikbaar zijn via de nieuwste technologische innovaties. De universiteit van Anaheim is ontworpen om een ​​mondiale instelling met een multiculturele perspectief te zijn met programma's die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de diverse studentenpopulatie. Om dit te bereiken heeft de universiteit van Anaheim de volgende doelstellingen:

 • Uitmuntendheid van academische instructies door middel van begeleiding en expertise van toegewijde faculteit
 • Gebruik van nieuwe en betrouwbare technologieën
 • Implementatie van technologiegebaseerde leerbronnen
 • Het voldoen aan de educatieve behoeften van de studenten door het aanbieden van opleidingsprogramma's, die anders niet beschikbaar zijn voor die leerlingen wegens toegang, kosten of werkschema
 • Aanbieding van een leeromgeving waarin studenten actieve rol kunnen vervullen in hun leerprocessen
 • Ondersteuning van een academische omgeving waar faculteitsleden de hoogwaardige educatieve programma's kunnen leveren
 • Regelmatige cursus- en programma-evaluaties en evaluatie om de kwaliteit van het curriculum te waarborgen

Locaties

 • USA Online

  1240 S. State College Blvd., 92806-5150, USA Online

  Vragen