Keystone logo
Amsterdam Tech

Amsterdam Tech

Amsterdam Tech

Invoering

Word lid van een bloeiende gemeenschap van talent en visionaire bedrijven. Samen zullen we pionieren op het gebied van werkgebaseerd leren voor de digitale economie.

Onze aanpak en methodologie zijn geworteld in een kernactiviteit: het full-stack onderwijsprogramma. We bieden interactieve en ervaringsgerichte leerervaringen.

We gebruiken geen traditionele klassikale aanpak. Geen examens, geen colleges, geen docenten. In plaats daarvan richten we ons op het verkrijgen van de domein- (technische) en leiderschapsvaardigheden die op de arbeidsmarkt on-demand zijn, helpen we je een portfolio op te bouwen door middel van praktische opdrachten en projecten, en brengen we je in contact met facilitators en mentoren met directe ervaring in het veld.

Hier is hoe we de leerervaring innoveren:

Pathways buiten programma's

Bereid je voor op een mooie technische toekomst. Kies één van onze gewilde carrière Pathways .

Campus overal

De ultieme flexibiliteit - leer waar u bent met ons digitale en ervaringsgerichte leerplatform.

Leren voor de hele persoon

Beheers technische vaardigheden, verbeter mensen en leiderschapskwaliteiten, geniet van teamwerk en het opbouwen van relaties.

Onze Talent Pathways

Leer terwijl je oefent en verdien een op werk gebaseerde universitaire opleiding. Word lid van onze Talent Accelerator om uw intrede op de Nederlandse en Europese arbeidsmarkt te vergemakkelijken.

In een notendop

Onze unieke leermethode stelt je in staat om je diploma te behalen terwijl je vaardigheden oefent door:

 • Wekelijkse workshops
 • Wekelijkse Action Learning Groups
 • Werkgebaseerde projecten en opdrachten
 • Mentoring op aanvraag
 • Tweemaandelijks, universiteitsbrede stadhuizen

Is de Amsterdam Tech Learning Experience iets voor jou?

Moet ik naar een campus gaan?

Nee, met ons online platform en deeltijdworkshops/actieleergroepen/mentoring kun je werken terwijl je studeert.

Een van de dingen die ik echt wil in mijn opleiding is iemand die hun dingen weet en met mij zal werken.

Amsterdam Tech gaat over sociaal leren, waarbij je de kans krijgt om je aan te sluiten bij een gemeenschap van leerlingen, mentoren en facilitators, door middel van workshops, mentoring en action learning-groepen.

Ik ben geen academicus - ik ben meer hands-on. Is deze school geschikt voor mij?

Onze nadruk op projectmatig leren maakt het gemakkelijk en toegankelijk voor mensen wiens kracht ligt in praktisch leren.

Amsterdam als hub

Amsterdam behoort tot de top 3 van snelst groeiende economische regio's in Europa. Als partner van de Amsterdam Economic Board en medeoprichter van TechConnect zetten we ons in om wereldwijd technisch talent naar de regio Amsterdam te halen.

accreditatie

Internationale accreditatie

Amsterdam Tech is geaccrediteerd door Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC), een onafhankelijke instantie die accreditatiediensten levert aan onafhankelijke hogescholen en hogescholen.

ASIC-accreditatie helpt studenten en ouders een beter geïnformeerde keuze te maken. Het zal ook een school, hogeschool, universiteit, opleidingsaanbieder of aanbieder van afstandsonderwijs helpen om aan de internationale studentenorganisatie te laten zien dat ze een instelling van hoge kwaliteit zijn.

Amsterdam Tech biedt studiepunten en graden aan via een validatiepartnerschap met European Leadership University, dat werkt met de goedkeuring van het Ministerie van Cultuur en Onderwijs en de Raad voor Planning, Evaluatie, Accreditatie en Coördinatie van het Hoger Onderwijs in Nicosia, Noord-Cyprus. Hoewel verleende graden internationaal worden erkend en geaccrediteerd als Europese graden, leiden ze niet tot een lokaal Nederlands diploma op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW).

ASIC internationaal geaccrediteerde instelling

197675_Accredited-Logo-Large-2023-2025.jpg

Amsterdam Tech is geaccrediteerd door de Accreditation Service for International Schools, Colleges & Universities (ASIC) en is daarmee de eerste internationale accreditatie voor de instelling.

ASIC is een onafhankelijke instantie voor kwaliteitsborging, gevestigd in het VK, gespecialiseerd in het beoordelen van de kwaliteit van onderwijsaanbieders over de hele wereld. Het is actief in meer dan 60 landen en werkt samen met overheden en instellingen om de onderwijskwaliteit te verbeteren. Ze hebben strikte criteria om institutionele onderwijssystemen wereldwijd te evalueren.

Winnaar Real Leaders Impact Awards 2023

197676_2023RLImpactAwards_WinnerLogo1-1024x1007.png Amsterdam Tech is uitgeroepen tot winnaar van de Real Leaders Impact Awards 2023. Een wereldwijde onderscheiding die organisaties erkent voor hun oprechte inzet om duurzame verandering in de wereld teweeg te brengen. De universiteit werd gekozen op basis van haar toewijding aan het bevorderen van een cultuur van ethisch leiderschap, duurzaamheid en diversiteit, waardoor studenten waardevolle vaardigheden en kennis krijgen die hen zullen voorbereiden op een succesvolle loopbaan in een steeds meer onderling verbonden mondiale samenleving.

5-Star Rating Award door QS Stars

197679_5star-qsraing.png Amsterdam Tech is bekroond met een 5-sterrenbeoordeling voor online leren door QS Stars, een toonaangevend wereldwijd bureau voor het beoordelen en rangschikken van onderwijs. Deze prijs erkent de uitzonderlijke inzet van Amsterdam Tech om online onderwijs van hoge kwaliteit te bieden aan studenten over de hele wereld. De online programma's van Amsterdam Tech zijn beoordeeld op verschillende criteria, waaronder de kwaliteit van het onderwijs, de ondersteuning van studenten, online bronnen en beoordelingsmethoden.

CRKBO Geregistreerde Instelling In Nederland

177762_crkbo_instelling.jpg

Amsterdam Tech is officieel erkend en geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Het CRKBO (Centraal register Kort Beroepsonderwijs) is het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Toelating tot dit register is exclusief voor onderwijsinstellingen die opereren binnen de kwaliteitscode en regelgeving van de Nederlandse overheid voor fiscale wetgeving en binnen de richtlijnen van de Europese Unie voor kwaliteitsvol beroepsonderwijs.

Inschrijving vindt pas plaats na het met goed gevolg afleggen van een audit door een door de Nederlandse overheid aangewezen onafhankelijke instantie (CPION-Centrum Post-Initieel Onderwijs).

Erkend en opgenomen in NARCIS

177763_narcis-logo.png Amsterdam Tech heeft met trots aangekondigd dat het is erkend als een EU-onderzoeksinstelling met onderzoekssponsorstatus volgens Richtlijn (EU) 2016/801 en ook is opgenomen in het National Academic Research and Collaborations Information System (NARCIS). NARCIS is een toonaangevende online portaaldatabase van Nederlandse wetenschappelijke onderzoeksgegevens en publicaties. Het indexeert uitgebreide datasets en publicaties, waaronder een groot deel van open access werk.

Getuigenissen van studenten

Locaties

 • Amsterdam

  Amsterdam, Nederlanden

 • Famagusta

  Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, 99500, Famagusta

  Vragen