Keystone logo
AMLOTUS Language & Professional School

AMLOTUS Language & Professional School

AMLOTUS Language & Professional School

Invoering

AMLOTUS CURSUSSEN

Algemeen ESL

Het doel van deze cursus is het ontwikkelen van het vermogen van studenten om de basisgeluiden, woordenschat en zinspatronen van Amerikaans Engels te begrijpen en te produceren.

Academisch ESL

Het doel van de cursus Academische ESL is het ontwikkelen van academische lees- en schrijfvaardigheden door het onderzoeken van een breed scala aan leesmateriaal en het ontwikkelen van essays.

Intensief Zakelijk Engels

Het doel van deze cursus is om het vermogen van studenten te ontwikkelen om zakelijke en werkplekterminologie te begrijpen en te gebruiken om effectief te communiceren in een zakelijke omgeving.

Keuzevak

Amerikaanse cultuur, actuele gebeurtenissen

Het doel van keuzevakken is om te focussen op studenten die met succes in het Engels functioneren voor specifieke doeleinden. De keuzevakken gaan dieper in op uw interesses en bieden lessen die multi- en intercultureel van opzet zijn en lineair in volgorde.

iBT TOEFL-voorbereidingscursus

Het doel van deze cursus is om de vaardigheden en het vertrouwen van studenten in TOEFL iBT-examens en strategieën voor het maken van toetsen verder te ontwikkelen. We bieden GRATIS geautomatiseerde TOEFL iBT-mock-test.

TESOL-certificaatprogramma

Het doel van het TESOL-certificaatprogramma is om personen die geïnteresseerd zijn in het aanleren van ESL- of EFL-basisvaardigheden en -strategieën te bieden om succesvol te zijn in de klas. Het programma voorziet studenten van een basis in taalverwerving, ESL-methodologie en bereidt hen voor op verdere studies of professionele ontwikkeling.

Locaties

  • New York

    500 8th Ave, 909, 10018, New York

Opleidingen

Vragen