Keystone logo
Amity Global Business School Master of Arts creatieve marketing en reclame
Amity Global Business School

Master of Arts creatieve marketing en reclame

Singapore, Singapore

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onze MA Creative Marketing & Advertising-cursus biedt mensen met bredere zakelijke kennis de mogelijkheid om zich te concentreren op marketing, communicatie, PR en reclame binnen de snelgroeiende creatieve industrieën.

Door MA Creative Marketing & Advertising op postdoctoraal niveau te studeren, kun je je bestaande vaardigheden en kritisch inzicht in de professionele, theoretische en praktische, creatieve promotiewereld verder ontwikkelen en verfijnen. Ondersteund door onderwijzende professionals en door samen te werken met andere beoefenaars, zult u uw leerervaring kunnen verrijken.

Elke cursus wordt gegeven vanuit een mondiaal perspectief, waardoor afgestudeerden de vaardigheden krijgen die nodig zijn om overal ter wereld een creatieve zakelijke carrière na te streven. Onze onderwijsprogramma's zijn allemaal projectgebaseerd en combineren kennis uit zowel het bedrijfsleven als de creatieve industrie om goed afgeronde, zeer inzetbare afgestudeerden te produceren met een hoog aangeschreven kwalificatie.

MA Creative Marketing & Advertising is een eenjarige postdoctorale opleiding waarmee je een diepgaand begrip kunt ontwikkelen van de omgevingen, praktijken en theorie en contextueel onderzoek dat specifiek is voor hedendaagse creatieve marketing en reclame.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master in marketing en verkoopmanagement
  • Barcelona, Spanje
  • Online Spain
 • MCom in Marketing Management (RD)
  • Johannesburg, Zuid-Afrika
 • Máster Universitario en Dirección de Marketing y Gestión Comercial
  • Valencia, Spanje