Keystone logo
American University Master of Science in de statistiek
American University

Master of Science in de statistiek

Washington, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.922 / per credit

Op de campus

Invoering

Bestudeer statistiek in de hoofdstad van data en analyse

American University's Master of Science in Statistics is een uitstekende manier om je wiskundige opleiding voort te zetten, je voor te bereiden op een doctoraatsprogramma of de expertise op te doen om je carrière vooruitte helpen. In dit programma ontwikkel je vaardigheid in het ontwikkelen, onderzoeken en analyseren van kwantitatieve hulpmiddelen om ideeën om te zetten in intelligente, geïnformeerde acties. Inkomende studenten kunnen in aanmerking komen voor verdiensteprijzen als Graduate Assistants of Research Assistantships om ervaring op te doen. We bieden twee verschillende tracks om u te helpen uw studie af te stemmen op uw intellectuele en professionele doelen. De track wiskundige statistiek is voor degenen die van plan zijn een Ph.D. in statistiek, terwijl de track toegepaste statistiek perfect is voor degenen die van plan zijn hun statistische expertise op de werkplek te gebruiken. Welk spoor u ook volgt, AU's MS in Statistics is uw sleutel tot succes.

Deze opleiding wordt aangeduid als een STEM-opleiding.

Deskundige faculteit toegewijd aan uw succes

Het MS in Statistics-programma is trots op het bieden van nauw mentorschap en toegewijde, individuele aandacht voor elke student gedurende het hele programma. Onze ervaren faculteitsleden hebben een breed scala aan onderzoeksinteresses, waaronder de ontwikkeling van statistische methoden voor evolutionaire biologie en milieuwetenschappen, computationele statistieken, statistieken van genocide en vele andere specialisatiegebieden. Dit brede vakgebied biedt je veel onderzoeksmogelijkheden.

Maak een verschil in uw carrière en de wereld

Consequent gerangschikt als een van de beste steden voor werkzoekenden, Washington, DC, is de ideale stad om statistieken te bestuderen. Met vacatures bij de federale overheid en de particuliere sector, zal een masterdiploma in statistiek deuren voor je openen in het DC-gebied. Je kunt een voorsprong nemen op je carrière met een stage bij een van de vele federale agentschappen, ngo's, bedrijven en onderzoeksinstellingen in het gebied. De banden van de afdeling met de National Science Foundation, Environmental Protection Agency, Food and Drug Administration, National Institutes of Health en andere instellingen bieden u onderzoeksmogelijkheden en connecties voor toekomstige werkgelegenheid. De hoofdstad heeft een breed scala aan intellectuele en professionele kansen die van DC een geweldige plek maken om te leren, werken en leven.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Programma collegegeld

Over de school

Vragen