Keystone logo
American University Master of Education in onderwijsbeleid en leiderschap
American University

Master of Education in onderwijsbeleid en leiderschap

Washington, Verenigde Staten

1 Semesters

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.922 / per credit

Blended, Op de campus

Invoering

Onderwijsbeleid stimuleert sociale verandering

Onze M.Ed in onderwijsbeleid en leiderschap geeft studenten de tools om de toekomst van het onderwijs vorm te geven. Het EPL-programma bereidt onderwijzers en andere professionals voor om te dienen als leiders in onderwijsorganisaties. Studenten verwerven de kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap, beleid, rechten, economie en onderzoek om onderwijsprogramma's en -beleid op alle niveaus effectief te beheren. Het EPL-programma wordt aangeboden in drie formaten; op de campus, online en hybride.

Hybride Optie:

Het Education Policy & Leadership-programma is verheugd om een nieuwe hybride programma-optie aan te bieden. Studenten kunnen hun M.Ed in één jaar afronden door gedurende drie semesters een mix van on-campus en online lessen te volgen. Deze nieuwe versnelde optie is alleen bedoeld voor voltijdstudenten. Toelatingseisen zijn hetzelfde voor de on-campus en online programma's. Graad- en cursusvereisten zijn ook hetzelfde als de programma's op de campus en online.

Hoogtepunten van het programma

  • Masteropleiding van 30 eenheden die in vier of vijf semesters kan worden afgerond
  • Cohortmodel voor fulltime docenten en andere onderwijsprofessionals
  • Fulltime docenten en deskundige beoefenaars die beleids-, onderzoeks- en schoolervaring meebrengen
  • Praktijkgerichte adviesprojecten met scholen en onderwijsbeleidsorganisaties in het DC
  • Speciale nadruk op implementatie en op het verbinden van beleid met de onderwijspraktijk
  • Ondersteuning bij het identificeren van carrière Pathways

Programma pijlers

Afgestudeerden van het MED-programma zullen worden uitgerust met de vaardigheden die elke onderwijsleider nodig heeft om effectief te zijn, waaronder strategische budgettering, gezamenlijk onderzoek, beleidsanalyse, het opbouwen van partnerschappen, leerwetenschap en programma-evaluatie. We streven ernaar de kennis van studenten aan te scherpen en hun vaardigheden en overtuigingen te ontwikkelen in de volgende vier domeinen:

  • Systemen veranderen. Studenten kunnen het onderwijsbeleid en de leiderschapsstrategieën beschrijven die nodig zijn om rechtvaardig en effectief onderwijsbeleid en -programma's te implementeren.
  • Persoonlijk Leiderschap. Studenten kunnen kwalitatieve en kwantitatieve gegevens vinden, evalueren en synthetiseren om beslissingen te nemen.
  • Sociale rechtvaardigheid en antiracisme. Studenten zullen in staat zijn om problemen te kaderen en onderwijsbeleid en leiderschapsstrategieën kritisch te analyseren met behulp van gegevens, beleids- / juridische / economische / rechtvaardigheidskaders, praktijkervaring en ander bewijsmateriaal.
  • Beleid en onderzoek. Studenten zullen in staat zijn om effectief leiderschap te bieden door samenwerking, professionaliteit, management en billijke praktijken.

Washington, gelijkstroom

De fysieke locatie van American University biedt EPL-studenten veel mogelijkheden om toegang te krijgen tot beleidsmakers, non-profitorganisaties, de overheid en daarbuiten. EPL-studenten hebben de kans om tijdens het afronden van hun studie regelmatig changemakers in het onderwijs te ontmoeten. Een kenmerk van het EPL-programma is de cursus Pro-Seminar. Studenten worden gekoppeld aan een partnerorganisatie en voltooien een veldgebaseerd adviesproject met de organisatie. Door deze ervaringen helpen studenten partnerorganisaties hun werk vooruit te helpen, terwijl ze waardevolle praktijkervaring opdoen en de vaardigheden en kennis toepassen die ze tijdens hun studie hebben geleerd.

Steun

Het EPL-programma biedt zijn studenten toegewijde ondersteuning gedurende hun tijd bij de School of Education. Het American University Career Center biedt mogelijkheden voor loopbaanonderzoek voor onze studenten, waaronder banenbeurzen en bronnen voor het schrijven van sollicitatiebrieven en cv's. EPL-studenten kunnen ook profiteren van gratis bronnen zoals het Academic Support and Access Center, Centre for Diversity and Inclusion, Bender Library Writing Center en vele andere bronnen die beschikbaar zijn voor studenten.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen