Keystone logo
American University Master of Arts in film- en mediaproductie
American University

Master of Arts in film- en mediaproductie

Washington, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.922 / per credit

Op de campus

Invoering

Wees een meeslepende visuele verhalenverteller

De AU University School of Communication MA in film- en mediaproductie geeft je professionele vaardigheden in de film-, video- en digitale media voor een succesvolle carrière in de media-industrie. Tijdens je eerste jaar ontvang je een formeel overzicht van mediaproductie, zodat je je tweede jaar kunt richten op het verfijnen van je vaardigheden.

Door de flexibiliteit van het programma kun je een breed scala aan aspecten van video- en filmmaken verkennen of een expertisegebied ontwikkelen. Ervaringsgerichte leermogelijkheden zoals de LA Intensive, stages bij nationale mediabedrijven en een semester intensief in Praag zijn slechts enkele van de vele opties die je hebt om vaardigheden buiten het klaslokaal te ontwikkelen. AU's Centre for Media & Social Impact en Centre for Environmental Filmmaking bieden speciale cursussen, seminars en vertoningen die uw ervaring hier zullen verrijken.

De School of Communication beoordeelt aanvragen van afgestudeerden doorlopend totdat de programma's hun capaciteit bereiken.

Onze masteropleiding Film- en mediaproductie wordt zowel voltijds als deeltijdsaangeboden. Over het algemeen wordt van studenten verwacht dat ze het programma van 36 studiepunten binnen 24 maanden voltooien. Eerstejaars studenten zijn verplicht om onze Film & Media Arts Boot Camp eind juli - begin augustus vóór hun eerste semester bij te wonen . Boot Camp leert je de essentiële bouwstenen voor productie. Gericht op een digitale vaardigheden, werk je aan praktische oefeningen om vertrouwd te raken met apparatuur en leer je over de verwachtingen van de programma's in SOC.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen