Keystone logo
American University Master of Arts in de politieke wetenschappen
American University

Master of Arts in de politieke wetenschappen

Washington, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.922 / per credit

Op de campus

Invoering

Washington, DC is jouw klaslokaal

De MA in Political Science aan de School of Public Affairs van de AU bereidt je voor om te concurreren en leiding te geven in de politieke arena - op Capitol Hill, in politieke campagnes en in non-profitorganisaties, denktanks of adviesbureaus. Je bouwt je expertise op in campagnebeheer, belangenbehartiging van openbare aangelegenheden en analyse van het politieke proces.

De kunst en wetenschap van politiek en beleid

Deze graad voorziet je van het soort kritisch denkvermogen dat nodig is om regeringssystemen te ontleden en politieke activiteiten en gedrag te analyseren. Onze studenten leren de kunst van het maken van beleid samen met de theorie en praktijk van politiek binnen verschillende politieke systemen. Onze toegewijde faculteit helpt u bij het verkennen van de interactie tussen binnenlands en buitenlands beleid en problemen met betrekking tot stedelijke en plattelandsontwikkeling in opkomende landen, evenals democratisering en politieke verandering. Bovendien krijg je de kans om te onderzoeken hoe het Amerikaanse politieke systeem het openbare beleid en politiek gedrag beïnvloedt.

Pas het programma aan uw interesse aan

Via ons kerncurriculum onderzoeken onze studenten kritische vragen in de kern van de politieke wetenschappen, passen ze politicologische theorieën toe op echte problemen en worden ze vloeiend in empirisch onderzoeksontwerp, evaluatie en kwantitatieve methoden. Met de drie concentraties Amerikaanse, vergelijkende en toegepaste politiek kun je je studie concentreren op je interessegebied. Concentraties zijn een ideale manier om voort te bouwen op expertisegebieden en die expertise onder de aandacht te brengen op je cv, online portfolio's, LinkedIn en andere profielen op sociale media.

Excelleren in de politieke arena

Ons rijke academische curriculum en ongeëvenaarde vermogen om studenten in contact te brengen met experts worden versterkt door onze locatie in het hart van de hoofdstad van het land. Met Washington als je klaslokaal kun je ervaring opdoen op Capitol Hill, in de uitvoerende macht en op K Street. Onze studenten ervaren politiek zowel als wetenschap als beroepspraktijk. Als je vandaag de vaardigheden en kennis wilt opdoen om een van de leidende politieke beoefenaars van morgen te worden, dan is de MA in Political Science aan de School of Public Affairs de plek voor jou.

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen