Keystone logo
American University of Barbados

American University of Barbados

American University of Barbados

Invoering

De American University of Barbados , School of Medicine met zijn campus in Wildey, Barbados, is een populaire keuze bij het beoordelen van opties om medicijnen te studeren in het Caribisch gebied. AUB biedt haar studenten een uitgebreid medisch curriculum en kwaliteitsonderwijs. De medische school is geaccrediteerd door CAAM-HP en de Barbados Accreditation Council (BAC). Het wordt ook vermeld door de World Federation for Medical Education (WFME) en de Foundation for Advancement of International Medical Education and Research (FAIMER) in de World Directory of Medical Schools. Zo worden AUB-graden over de hele wereld erkend.

Het voorbeeldige onderwijsmodel van AUB omvat een geïntegreerd in de VS gebaseerd curriculum met uitgebreide USMLE-voorbereiding, onderzoeksprogramma's en community-based evenementen in een multiculturele omgeving die studenten opleidt in een verscheidenheid aan academische en professionele disciplines, wat leidt tot een breder perspectief en rijkere leerervaring. De programma's worden geleid door toegewijde en ervaren docenten die strenge klassikale instructie combineren met mentorschap. AUB voedt haar studenten op om competente zorgverleners te worden en aangezien haar diploma's wereldwijd worden erkend, opent het Pathways naar veel landen. Het curriculum van de medische school is een voorbeeld van innovatie met behulp van hightech leermiddelen en het ingenieuze enthousiasme ervan is bedoeld om jonge medische afgestudeerden op te leiden en voor te bereiden als de volgende generatie leiders in de gezondheidszorg. Tijdens het Clinical Science Program (Rotations) nemen studenten deel aan begeleide patiëntenzorg die roteert via verschillende medische specialismen. AUB beoordeelt voortdurend de mogelijkheden om de klinische blootstelling van onze studenten in de Verenigde Staten en andere landen te vergroten.

Klassikaal leren ontmoet praktijkervaring die cursussen aanvult met praktische ervaring in onze gemeenschapskliniek op de campus. Het biedt studenten de mogelijkheid om vanaf het allereerste begin van hun medische reis te communiceren met patiënten en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Er wordt tijdens de studie veel nadruk gelegd op het ontwikkelen van professionaliteit en humanistische eigenschappen, evenals op toewijding aan de gemeenschap en culturele diversiteit.

AUB biedt studenten een platform om zich holistisch te ontwikkelen, terwijl de gunstige omgeving het hen gemakkelijk maakt om zich aan te passen aan de Caribische cultuur. Naast het geven van kwaliteitsonderwijs, streeft AUB ernaar om ervoor te zorgen dat haar studenten academisch, professioneel en sociaal groeien. Met deze kenmerken denken we dat de American University of Barbados binnenkort zal evolueren als een van de meest gewilde namen op het gebied van geneeskunde en ook zal escaleren op de ranglijst van de Caribische medische scholen. De school volgt een holistisch toelatingsproces waarbij de toelatingscommissie toekomstige studenten evalueert op basis van hun academische kredieten. Met een doorlopend toelatingsbeleid worden aanvragen het hele jaar door geaccepteerd, met lessen die respectievelijk in januari, mei en september beginnen.

Motto

'Kennis voor het leven'

Visie

AUB streeft ernaar om medische afgestudeerden te produceren die emotioneel en cultureel gevoelig zijn met competentie van wereldklasse, zodat ze kunnen worden gewaardeerd en gerespecteerd als verantwoordelijke burgers. Het doel van de universiteit is niet alleen om artsen te produceren met een goede klinische kennis, maar ook om hen ethiek en waarden bij te brengen waarmee ze hun patiënten op een menselijke manier kunnen behandelen.

Missie

AUB streeft ernaar medisch onderwijs van wereldklasse te bieden met geavanceerde en innovatieve technologie in een omgeving die waarderend onderzoek, menselijke gevoeligheid en gezamenlijk onderzoek bevordert dat gericht is op het verminderen van menselijk lijden en pijn.

Belangrijkste kenmerken: waarom kiezen voor AUB

 1. Gestructureerde integratiemethodologie
  Lesgeven door middel van gestructureerde integratiemethodologie en probleemgestuurd leren.
 2. Medisch Spelcentrum
  3D-animatie, simulatie en Medical Games Center.
 3. Beurzen
  Betaalbare vergoeding voor MD-programma met opties voor beurzen.
 4. Diverse studentengemeenschap
  Ervaring met studeren in een instelling die bestaat uit een diverse studentengemeenschap die bewustzijn van verschillende culturele praktijken mogelijk maakt.
 5. Door de VS goedgekeurd leerplan
  USMLE gericht lesgeven met Amerikaanse stijl en goedgekeurd curriculum.
 6. Klinische rotaties
  Klinische rotaties in de VS en andere landen.
 7. Medische professionals
  AUB-studenten kunnen overal als medisch professional oefenen nadat ze het vereiste examen hebben afgelegd in het land van hun keuze.
 8. Medische licentie
  Medische licentie voor afgestudeerden in de VS en andere landen na succesvolle afronding van USMLE STAP 1 en 2.
 9. Screeningstest van MCI
  AUB-afgestudeerden van Indiase afkomst kunnen in India als medische professional oefenen nadat ze in MCI'S Screening-test zijn verschenen.
 10. Boeken en tijdschriften
  Toegang tot meer dan 10.000 boeken en tijdschriften in de online bibliotheek.

toelatingen

Het American University of Barbados helpt studenten bij elk aspect van hun zoektocht naar een universiteit. Dit is een van de vele redenen waarom AUB een retentiepercentage voor het eerste jaar van 90% heeft, het hoogste in het land voor een regionale instelling (openbaar of particulier). Het Office of Admissions bij AUB - met de steun van de campusgemeenschap en in overeenstemming met de missie, visie, doelen en ethisch kader van de instelling - probeert een volledige klas studenten aan te trekken en in te schrijven die de uitzonderlijke kwaliteit zullen handhaven en bevorderen van de Universiteit. Deze studenten moeten blijk geven van academische excellentie, intellectuele nieuwsgierigheid, een verlangen om uitgedaagd te worden door rigoureuze cursussen en gezamenlijk onderzoek, en het potentieel voor verder academisch succes binnen het onderwijsmodel van de universiteit. Het Office of Admissions zoekt die studenten wier ervaring bij AUB voor beide partijen voordelig is voor zowel henzelf als de instelling.

Leidende beginselen

Oprechtheid

Het Office of Admissions erkent dat AUB hard werkt om ervoor te zorgen dat elke student de AUB-campus verlaat met een positieve indruk van de instelling en haar personeel.

Integriteit

Het Office of Admissions toont consistentie en eerlijkheid in het beoordelingsproces van de aanvraag, zodat elke aanvraag een billijke behandeling krijgt, terwijl tegelijkertijd de unieke educatieve / buitenschoolse activiteiten van alle studenten worden erkend. Studenten zijn verantwoordelijk voor het invullen en indienen van de naar behoren ondertekende aanvraag en het Common Application-contract, met volledige openbaarmaking van alle informatie die nodig is voor de beoordeling en die de juistheid van de genoemde informatie bevestigt. Het Office of Admissions omarmt alle soorten verschillen en diversiteit, inclusief raciale, etnische, religieuze, geografische, sociaaleconomische, gender- en seksuele geaardheid. Evenzo zoekt het toelatingsbureau studenten die de enorme diversiteit van de AUB-campus zullen waarderen en eraan bijdragen door hun talent, academische sterke punten, achtergronden, geloofsovertuigingen en persoonlijke ervaringen.

Service

Het Office of Admissions biedt het hoogste niveau van service en professionaliteit aan studenten, hun families en andere onderwijsprofessionals, en zorgt ervoor dat alle vragen en zorgen snel en grondig worden aangepakt. Alle soorten interacties met het Office of Admissions zouden een sterkere band met de AUB-campus moeten genereren en vertrouwen moeten wekken in de beslissing van een student om zich aan te melden bij en/of deel te nemen aan de universiteit. Het Office of Admissions respecteert het persoonlijke karakter van de zoektocht van elke student naar een universiteit en waardeert de unieke uitdagingen en stress waarmee ze in verschillende stadia van het proces worden geconfronteerd.

Beurzen en financiering

Getuigenissen van studenten

Locaties

 • Bridgetown

  Bridgetown, Barbados

  Vragen