Keystone logo
American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

Invoering

De eerste Amerikaanse stijl, het Engels, liberal arts onderwijsinstelling in Oost-Europa, de Amerikaanse Universiteit in Bulgarije (AUBG) is een uniek samenwerkingsverband opgericht met de steun van de VS en de Bulgaarse regering, het Open Society Institute, en de Universiteit van Maine.

AUBG is een privaat gefinancierd, not-for-profit instelling. Collegegeld en particuliere donaties, evenals subsidies, de financiering van zijn educatieve activiteiten. Het opende zijn deuren in september 1991 met een klas van 208 studenten en 16 full-time docenten eerstejaars.

Sindsdien is de levendige stad van Blagoevgrad in het zuidwesten van Bulgarije een oase van academische uitmuntendheid, creativiteit en culturele diversiteit te worden. Vandaag de dag, rond 1100 nieuwsgierig, betrokken en getalenteerde studenten uit meer dan 40 landen bij elkaar komen om te wonen en studeren in een ondersteunende en veilige gemeenschap en zich onder te dompelen in onze eerste klas Amerikaanse liberal arts onderwijs.

World-class faculteit leden komen uit de top scholen in vijf continenten om een ​​innovatieve en real-world leeromgeving die uniek is in Europa. Across kunst, geesteswetenschappen, business en technologie, AUBG studenten zijn vrij om hun eigen gebieden van onderzoek te kiezen en stellen hun eigen curriculum.

Ze zich ontwikkelen tot nieuwsgierige en medelevend leiders, creatieve probleemoplossers en verantwoordelijke wereldburgers. Onze studenten hebben een reputatie voor succes in hun carrière en in graduate studies, met veel over te gaan tot 's werelds toonaangevende scholen en werkgevers, en al wordt gewaardeerd leden van onze hechte wereldwijde netwerk van alumni.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Blagoevgrad

    AMERICAN UNIVERSITY IN BULGARIA - SOFIA Elieff Center for Education and Culture 1 Universtitetski Park St., Studentski Grad,

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen