Keystone logo
American University (Universidad Americana (UAM))

American University (Universidad Americana (UAM))

American University (Universidad Americana (UAM))

Invoering

De American University is een particuliere instelling voor hoger onderwijs die ontstaat als een antwoord op de behoeften van werkende volwassenen, dat wil zeggen die werknemers die tijd en geld investeren in tijd en geld, waarbij ze hun vrije tijd en sociale tijd opofferen, afhankelijk van hun studie.

Daarom beschouwen we onszelf als een instelling die haar student begrijpt en probeert hen alle faciliteiten te bieden voor een adequaat begrip van kennis, waarbij we hen te allen tijde de academische kwalificaties garanderen die nodig zijn om adequaat tegemoet te komen aan de behoeften van de omgeving waarin vanaf nu , veel zijn uitpakken.

Dit praktische aspect stelt de UAM-student in staat zich een persoon te voelen die zijn eigen kennis opbouwt met behulp van een facilitator, een professional die een leraar is, en die weet hoe hij de behoeften van volwassenen moet leren en begrijpen.

Opgemerkt moet worden dat de onderwijskwaliteit niet in twijfel wordt getrokken, omdat ons kader van leraren een getrouwe weerspiegeling is van een rigoureuze selectie op basis van wat de UAM biedt, we zijn niet de technologisch meest ontwikkelde universiteit, maar degene die erin slaagt een evenwicht tussen technologie en de mogelijkheden van het individu. Het medium op zichzelf slaagt er, net als technologie "per se", niet in om het individu te ontwikkelen, maar deze ontwikkeling zal worden gegeven dankzij het vermogen en de aanmoediging die leraren bereiken bij de student.

Locaties

  • Panama City

    Panama City, Panama

    Vragen