Keystone logo
American University

American University

American University

Invoering

American University maakt gebruik van de kracht en het doel van wetenschap, leren en gemeenschap om onze veranderende wereld te beïnvloeden. Van duurzaamheid tot sociale rechtvaardigheid tot de wetenschappen, de faculteit, studenten, medewerkers en alumni van de AU zijn changemakers.

American University , opgericht in 1893, is een gerenommeerde, particuliere instelling in de hoofdstad van het land, Washington, DC. Met een competitieve sterke interdisciplinaire focus, beleidsgestuurde academische programma's en invloedrijke studentenactivisten en alumni, biedt AU meer dan 135 masteropleidingen, van zeven scholen.

Een universiteit die klein genoeg is om je gezien te laten voelen en groot genoeg om historische figuren naar de campus te trekken om onze gemeenschap te betrekken bij belangrijke kwesties. American University staat erom bekend generaties wetenschappers voor te bereiden die later nationale en internationale publieke leiders en veranderaars worden in onze wereldwijde gemeenschap.

Missie

Om kennis te bevorderen, intellectuele nieuwsgierigheid te bevorderen, gemeenschap op te bouwen en levens van doel, dienstbaarheid en leiderschap te versterken.

Visie

American University is een toonaangevende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit waar gepassioneerde studenten, gedurfde leiders, betrokken wetenschappers, innovators en actieve burgers de kracht van samenwerkend ontdekken ontketenen. We werken samen met belangrijke organisaties in Washington, DC, de regio en over de hele wereld om de menselijke conditie te verbeteren, te leren van een breed scala aan ervaringen en stages, betekenisvolle verandering te creëren en de huidige en opkomende uitdagingen van de samenleving aan te pakken.

Campusfuncties

Het epicentrum van impact

Gelegen in een woonwijk van Washington, DC, biedt onze 90 hectare grote campus u de voordelen van een traditionele universiteitsomgeving, gecombineerd met ongeëvenaarde toegang tot de energie, cultuur en kansen van de hoofdstad van ons land.

We zijn een intieme gemeenschap in een stedelijke stad, waar de prachtige bezienswaardigheden van onze stad nooit ver uit het zicht zijn. Ontspan even met je vrienden op ons prachtige terrein (een aangewezen arboretum); maak de volgende dag een geïmproviseerd uitstapje naar de National Mall.

Of je nu leert in onze eeuwenoude gebouwen en ultramoderne faciliteiten, de kunst ervaart in onze musea en theaters, of de stad in trekt, American University biedt eindeloze mogelijkheden.

  toelatingen

  Internationale studenten

  Engelse taalvaardigheid

  Ranglijsten

  • #72 Beste Nationale Universiteit - US News & World Report 2022-2023
  • #5 College City krijgt hoge cijfers - Princeton Review Beste 385 hogescholen 2020
  • #51 Beste Collegewaarde (privé) - Kiplinger 2018 Beste Collegewaarde

  Locaties

  • Washington

   4400 Massachusetts Avenue, NW, 20016, Washington

  • Constitution Ave NW & 9th St NW

   4400 Massachusetts Avenue NW, DC 20016, Constitution Ave NW & 9th St NW

  Vragen