Keystone logo
American English Institute

American English Institute

American English Institute

Invoering

Amerikaans Engels Institute is een intensief Engels en Testvoorbereiding centrum dat helpt bij internationale studenten verbeteren van hun Engels en de testscores ze nodig hebben om een ​​Amerikaanse hogeschool of universiteit te kunnen deelnemen. Ook helpen we professionals om hun Engels te verbeteren en nieuwe vaardigheden te verwerven om door te gaan in hun carrière. Onze programma's helpen studenten te verbeteren snel hun Engels, zodat ze hun doelen en dromen te kunnen bereiken.

Waarom studenten kiezen voor Amerikaans Engels Institute

Studenten kiezen Amerikaans Engels Institute omdat wij bieden kleine, dynamische klassen met vriendelijke instructeurs en personeel. Gecertificeerde ESL instructeurs maken het leren gemakkelijk, en studenten het vertrouwen in alle kennis van het Engels te krijgen snel.

Onze locatie

AEI is gelegen in het prachtige Zuid-Californië in de stad van Riverside, op slechts 90 km van Los Angeles. Studeren in Riverside betekent dat studenten een gemakkelijke toegang tot Zuid-Californië stranden en de beste toeristische bestemmingen, waaronder Disneyland, Universal Studios en de LA Lakers en de Clippers basketbalwedstrijden. Riverside biedt studenten een veilige leeromgeving met tal van winkels, restaurants, en outdoor activiteiten te verkennen na de les.

Waarden Amerikaans Engels Instituut

Het creëren van de hoogste kwaliteit curriculum Superieure instructie aan leerlingen Het aanbieden van buitengewone diensten, waaronder de mogelijkheden voor service learning en buitenschoolse activiteiten, alsmede homestay plaatsing Het creëren van een leeromgeving die is streng en het aangaan van een veilige en plezierige sfeer Respect voor iedereen, eerlijk en vaak lachen Offering-ene-één test voorbereiding TOEFL, IELTS, GRE, GMAT specifiek voor internationale studenten

Locaties

 • Riverside

  5225 Canyon Crest Drive Building 400, Suite 451 (2nd Floor) Riverside, CA 92507, , Riverside

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen