Keystone logo
American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

Invoering

Het American Consortium of Universities (ACU) is een groep geaccrediteerde instellingen voor hoger onderwijs met superieure programma's en functies. De leden bedienen de educatieve behoeften van duizenden internationale studenten uit de hele wereld. Het aanbod van ACU is gevarieerd en verstrekkend, variërend van associate degrees tot doctorale programma's op tal van gebieden, waaronder geavanceerde wetenschap, engineering en technologie, en programma's die uiteenlopen van boekhouden, engineering, rechten, bedrijfskunde, textiel, voeding en sportgeneeskunde. ACU gaat niet alleen over sterke academische programma's. Internationale studenten floreren in instellingen die zich inzetten voor internationaal onderwijs, zoals blijkt uit de middelen - mensen, faciliteiten, ondersteunende diensten, enz. - die zij eraan wijden. Dat engagement komt voort uit een missie, niet alleen om internationale studenten te helpen bij het excelleren van onderwijs, maar om hun bijdragen te gebruiken om academische en leeromgevingen voor Amerikaanse studenten te verrijken. Het komt ook van ACU institutionele programma's om Amerikaanse studenten naar andere landen te sturen om te studeren; hun culturele kennis leidt ertoe dat zij bij hun terugkeer betere mondiale burgers en medestudenten met internationale studenten zijn. Het American Consortium of Universities (ACU) faciliteert internationale toelating tot graduate en undergraduate programma's bij de aangesloten instellingen, die een breed scala aan uitstekende academische programma's en diensten aanbieden. Hulp aan studenten om vloeiend Engels te spreken en zich aan te passen aan de nieuwe academische en culturele omgeving wordt geboden door de INTERLINK-centra op elke campus.

UNCGMAIN1
UNCGMAIN02

ACU LOCATIES

ACU Locations Map

LEDEN

Valparaiso University Valparaiso University (Valpo) is een particuliere universiteit van 4.500 Amerikaanse en internationale studenten uit de VS en 40 landen over de hele wereld. Conpo staat altijd vermeld als een van de beste universiteiten van het Midwesten. Valpo is een van de universiteiten in de Verenigde Staten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Valpo heeft een lange en trotse traditie om internationale studenten van alle culturele tradities en achtergronden te verwelkomen. Met het doel om echt internationaal onderwijs te bevorderen voor zijn studenten en faculteit, biedt de universiteit veel programma's die studenten en docenten betrekken bij interculturele dialogen, culturele uitwisselingen, studeren in het buitenland en mogelijkheden om diensten te leren. Valpo ligt slechts een uur van Chicago in een veilige, vriendelijke stad van 31.000.

De Universiteit van North Carolina in Greensboro De Universiteit van North Carolina in Greensboro (UNCG) is een uitdagende, ondersteunende en geëngageerde community die zich onderscheidt van andere universiteiten vanwege onze gedeelde waarde voor "Doe iets groters samen." We definiëren uitmuntendheid niet alleen door de mensen die we aantrekken en de hoge prestaties die ze nastreven, maar ook door de zinvolle bijdragen die ze leveren. Met de overtuiging om alles te empoweren, hebben we een unieke omgeving van samenwerking en inclusiviteit gecreëerd die nieuwsgierigheid en passie voedt. Onze diverse gemeenschap is verenigd door een begrip dat wat er verder gaat dan de lessen die in de klas worden geleerd, is hoe ze worden voortgezet om een ​​verschil te maken in onze carrières en gemeenschappen. UNCG is een mondiale universiteit waarin interculturele en internationale ervaringen en perspectieven worden geïntegreerd in de leerervaring van elke student. Mensen met een raciale of etnische identiteit, leeftijd of achtergrond kunnen een goed geïnformeerde waardering krijgen voor hun eigen en andere culturen. Het is een gemeenschap van actief geëngageerde studenten, docenten, medewerkers en alumni, gebaseerd op een open dialoog, gedeelde verantwoordelijkheid en respect voor de verschillende bijdragen van elk lid.

St. Ambrose University St. Ambrose University (SAU) is een geaccrediteerde, uitgebreide universiteit die bekend staat om zijn toewijding aan academische excellentie, de vrije kunsten, sociale rechtvaardigheid en service. SAU is een van de beste regionale universiteiten en biedt meer dan 70 studierichtingen die leiden tot bachelor-, master- en doctoraatstitels. De meest voorkomende gebieden van undergraduate studie voor haar internationale studenten zijn engineering, computerwetenschappen, business en management. Op graduate niveau zijn de programma's met een hoge internationale inschrijving Master of Accounting, Master of Business Administration, en Master of Science in Information Technology Management.

Indiana State University Indiana State University (ISU), een openbare universiteit voor doctoraal onderzoek die niet-gegradueerde en graduate graden in meer dan 100 majors aanbiedt, biedt uitstekende onderwijskansen voor studenten, verbetert de kwaliteit van leven door kennis te verspreiden door middel van instructie en onderzoek, en bevordert creatief en wetenschappelijk programmering.

Montana State University Montana State University bevindt zich in een van de meest spectaculaire universiteitsinstellingen in de VS. Het biedt alle voordelen van een grotere universiteit met de vriendelijke gemeenschap van een kleinere campus. MSU is in 1893 opgericht als een uitgebreide, openbare grondbeursinstelling en behoort tot de 50 meest technologisch geavanceerde universiteiten ter wereld. Van de 16.440 studenten zijn er 722 internationaal uit 75 verschillende landen. MSU's lage student-faculteitratio van 19: 1 maakt professoren toegankelijk en biedt praktische leermogelijkheden. MSU-studenten kunnen hun interesses verkennen, nieuwe perspectieven krijgen en de professionele voorsprong krijgen die nodig is om een ​​dynamische toekomst op te bouwen.

Seattle Pacific University Studenten kiezen Seattle Pacific University (SPU) voor zijn strenge academici, ondersteunende gemeenschap, de locatie van de stellaire Seattle en een visie om de cultuur te betrekken en de wereld te veranderen. SPU is een christelijke universiteit met meer dan 4000 afgestudeerde en niet-gegradueerde studenten uit 39 landen en 45 staten. SPU-afgestudeerden staan ​​bekend om hun competentie en karakter, en zorgen voor positieve verandering in gemeenschappen over de hele wereld.

INTERLINK-taalcentra Succes in de wereld van vandaag vereist meer interculturele competentie en effectieve communicatievaardigheden. Vaardigheid in een tweede taal, vooral Engels, is van vitaal belang voor internationale studenten en zakenmensen. Daartoe biedt INTERLINK een uniek curriculum, geïnspireerd door het leren van theorieën, onderzoek en praktische toepassingen. De INTERLINK-ervaring stelt studenten in staat actief deel te nemen aan verschillende linguïstische, academische en interculturele settings. Individuele behoeften en vooruitgang worden nauwlettend gevolgd en tijdens dit proces worden studenten aangemoedigd, ondersteund en geholpen. Gelegen op de campussen van de best gerangschikte Amerikaanse universiteiten, biedt INTERLINK haar studenten volledige toegang tot alle faciliteiten en vele academische diensten, inclusief hulp bij voorwaardelijke toelating tot deze instellingen. Daarnaast kunnen studenten Amerikaanse studenten en professoren ontmoeten, audits uitvoeren of lessen volgen voor krediet, en het universitaire campusleven ervaren. Gedurende het verblijf van de studenten helpen speciale docenten en medewerkers hen met hun persoonlijke, culturele en academische uitdagingen.

UNCGMAIN03

Voorwaardelijke toelating

Academisch gekwalificeerde studenten die niet de vereiste Engelse taalvaardigheid hebben, kunnen voorwaardelijk worden toegelaten tot een ACU-lidinstelling als zij zich vóór de start van hun academische studie inschrijven bij INTERLINK. Na het succesvol afronden van het programma en het voldoen aan de voorwaarden zoals gespecificeerd in de aanvankelijke voorwaardelijke toelatingsbrief van ACU's lidinstelling, kunnen zij worden toegelaten als reguliere studenten. Sommige ACU-liduniversiteiten eisen dat studenten voltooide aanvraagformulieren indienen, officiële transcripties van eerder bezochte scholen, documentatie over financiën en misschien aanbevelingsbrieven. Andere universiteiten hoeven alleen officiële transcripties te beoordelen om te beslissen over de voorwaardelijke ontvankelijkheid van een student. In alle gevallen zal een van de voorwaarden zijn om een ​​bepaalde TOEFL- of IELTS-score te behalen of het INTERLINK-programma met succes af te ronden. Ondersteuning bij aanvragen aan universiteiten is gratis beschikbaar voor alle INTERLINK-studenten.

Locaties

 • Louisville

  INTERLINK Language Centers 890 W. Cherry St. Suite 200 Phone: +1 (303) 278-8337 Email: [email protected], 80027, Louisville

  • Seattle

   Seattle, Verenigde Staten

   • Bozeman

    Bozeman, Verenigde Staten

    Vragen