Keystone logo
Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Invoering

Korte informatie over de educatieve organisatie:

Pedagogische Universiteit biedt onderwijs van de stad en de rand van specialisten van verschillende profielen, door de opleiding van leerkrachten, opvoeders, psychologen, logopedisten, leerkrachten van extra onderwijs. Bovendien verzamelt AltGPU de potentiële ontwikkeling van de regio en vormt het de voorsprong van leraren op scholen die zijn ontworpen om de culturele en educatieve basis van de samenleving te bevorderen, om toekomstige ingenieurs, artsen en culturele werkers op te leiden en op te leiden .

Nu meer dan zesduizend studenten studeren aan AltSPU. Professionele opleiding aan de universiteit is volgens de educatieve programma's van de bacheloropleiding verricht. AltGPU opent regelmatig nieuwe specialiteiten die voldoen aan de eisen van de tijd en de samenleving: "Organisatie van werk met jongeren", "Fysieke cultuur" (coach), "Russische taal en literatuur in het werk met kinderen met een handicap" en anderen. De Pedagogische Universiteit is een van de weinige universiteiten in het gebied, waar het aantal budget plaatsen niet alleen blijft op een stabiel niveau, maar ook toeneemt, hetgeen uiteraard trekt kandidaten.

Samen met het onderwijzen van gebieden worden uitgevoerd humanitaire programma's, sociale cycli, op het gebied van economie en management, kunst en cultuur, service, informatica en computer engineering.

In AltGPU zijn twee proefschrift raden: proefschrift raad op speciale «Algemene pedagogiek, geschiedenis van pedagogiek en onderwijs (pedagogische wetenschappen)", 'Theorie en methoden van Professional Education (pedagogische wetenschappen)' en het bord 'Germaanse talen', dat is de enige in zijn soort op het grondgebied Federale districten van Siberië en het Verre Oosten .

Locaties

  • Barnaul

    Ulitsa Molodezhnaya,55, 656031, Barnaul

    Vragen