Keystone logo
© Carrianna Field
Allwomen

Allwomen

Allwomen

Invoering

Wij geloven dat elke achtergrond de juiste achtergrond is om een vrouw in tech te worden. Daarom ontwerpen we onze programma's zodat je van 0 naar 100 gaat, en bieden we mentoring en hulp van begin tot eind. Omdat je verleden geen obstakel mag zijn in je toekomstige carrière!

Via onze programma's leren we je hoe je een Data Scientist, Product Manager of UX Designer kunt worden op basis van je ambities. Elke klas is aangepast aan de interesses van onze studenten en wordt geïnspireerd door het vinden van oplossingen voor echte problemen. Dit culmineert in een kans om uw eigen project te bouwen, gedreven door uw persoonlijke passies.

Momenteel ontbreekt het vrouwen aan een veilige en positieve omgeving waar iedereen zich vrij kan voelen om van (en met) elkaar te leren. Daarom hebben we besloten om een academie te creëren die deze ruimte speciaal voor vrouwen biedt. Maar we houden nog steeds van onze bondgenoten, die welkom zijn om onze evenementen en speciale gelegenheden bij te wonen!

Onze programma's zijn ontworpen en gegeven door professionele vrouwelijke technische experts, die je zullen voorbereiden om de vaardigheden onder de knie te krijgen die je nodig hebt om te slagen in je technische carrière. De toekomst van technologie heeft meer vrouwen nodig - en we zijn hier om dat mogelijk te maken.

Locaties

 • Barcelona

  Av. de Francesc Cambó, 17, 08003, Barcelona

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen